Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Кілька ідей, як активно відсвяткувати день народження підлітка

Якщо думки про традиційний варіант застілля на день народження наводять тугу, хочеться провести свято активно і весело, вибирайте такий варіант, щоб порадувати себе і запрошених. А ми даруємо вам багато цікавих ідей як провести свято активно. Забирайте!

Батутний центр

Якщо в день народження ви хочете стрибати від радості - вирушайте в батутними центр. Візьміть майстер-клас у професійних акробатів, влаштуйте гри або змагання.

Сухий басейн

Повалятися в кульках, подуріти, «плавати і пірнати» можна в сухому басейні. Побачите, що дорослі можуть радіти як діти. Дізнатись більше про те, где отметить подростковый день рождения, можна за посиланням.

Боулінг-центр

Забронюйте кілька доріжок, і влаштуйте змагання серед команд «Кеглі проти куль». Незалежно від віку і тренованості можна вибити страйк і стати переможцем.

Бампербол

Хочете бігати, грати в рухливі ігри, штовхатися і щоб це було безболісно і весело? Одягайте величезну повітряну кулю - і вперед! Реготати будуть і учасники ігор, і глядачі.

Гольф-клуб

Гуляти з друзями і тренувати майстерність володіння ключками для гольфу - прекрасне поєднання. Забивайте кулі в лунки, і отримуйте задоволення. Є простіший варіант - міні-гольф, в нього можна грати в будь-який сезон, крите поле це дозволяє.

Тир

Якщо дуже хочеться постріляти - вирушайте в тир. Вибирайте відповідну зброю і мішені, уважно послухайте поради інструктора, і ... Вогонь!

Ковзанка

Привести гостей на каток можна і взимку, і влітку. А далі вирішуйте самі, що це буде: ковзанярський спорт, танці на льоду або просто покатаєтеся собі на втіху.

Роллердром або електрокаток

Любіть кататися на роликових ковзанах? Відвідайте роллердром. Там знайдуться ролики і для початківців - більш стійкі, ніж звичайні. Любіть балансувати? Вас чекають на електрокатку, де ви можете показати свої вміння на гіроскутері або моноколесі.

Картодром

Любіть поганяти на швидкість? Тоді ваш варіант - картинг. Збирайте однодумців і влаштуйте найкрутіші заїзди! Якщо картодром критий, відвідати його можна в будь-який час року.

Квадроцикли або снігоходи (в залежності від сезону)

Кататися можна по спеціально обладнаним трасам на швидкість, або просто по місцевості, вибираючи маршрут самостійно, насолоджуючись видами полів і лісів.

Пейнтбол

Для гри обов'язково потрібна команда, готова витратити багато фізичних сил і терпіти дискомфорт від попадання барвистими кулями. Учасників забезпечують зброєю, що стріляє кульками з фарбою, захисним костюмом, і, в залежності від варіанту гри, ставлять якусь мету (наприклад, захопити заручників).

Лазертаг

Аналог пейнтболу, але безболісний. Гравці отримують зброю з інфрачервоними випромінювачами. Датчики, що відображають попадання в ціль, закріплюються, як правило, на голові і шиї. У цій грі гравці можуть «відроджуватися». Така невинна «войнушка» не залишить байдужим ні учасників, ні глядачів.

Стрибок з парашутом / роупджампінг / банджі-джампінг

Обожнюєте висоту і екстрим, хочете відчути потужний сплеск адреналіну? Стрибну з парашутом з такими ж ненормальними, як ви. Якщо тисячі метрів висоти - це все-таки занадто, стрибну з моста (так, це не жарт). Вашу повну безпеку забезпечить спеціальне альпіністське мотузка або еластичний трос.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.