Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Державна реєстрація товариства з обмеженою відповідальністю

Державна реєстрація товариства з обмеженою відповідальністю - це важливий етап у веденні свого бізнесу. Заява на реєстрацію ТОВ разом з пакетом документів київські підприємці повинні направляти до Департаменту державної реєстрації України.

Однак бізнесмени-початківці можуть зіткнутися з труднощами збору документів і витратити більше часу, ніж хотіли б. Тому рекомендується в такому процесі, як регистрации предприятия киев та директора ТОВ заручитися допомогою фахівців.

У чому переваги ТОВ?

Товариство з обмеженою відповідальністю - друга за популярністю форма бізнесу після ФОП. Перш ніж подати заяву на реєстрацію ТОВ, майбутньому підприємцю краще відразу дізнатися про переваги, що дасть розуміння особливостей майбутньої компанії:

  1. Відсутні вимоги до розміру статутного капіталу, а також спрощений порядок його формування.
  2. Учасниками можуть виступати фізичні, юридичні особи, резиденти і нерезиденти.
  3. Немає обмежень за видами господарської діяльності.
  4. Максимальне число учасників - 100.

Це не всі переваги, але вони особливо виділяють дану форму бізнесу. Є й ряд недоліків, які повинен врахувати підприємець. Реєстрація ТОВ проводиться тільки при наявності реального юридичної адреси - це повинно бути приміщення з нежитлового фонду. Обов'язково повинен бути бухгалтерський облік та власний банківський рахунок.

Варто відзначити, що якщо клієнт недосвідчений і мало обізнаний в сфері бізнесу, то йому краще вибрати таку форму господарювання, як фізична особа-підприємець. Реєстрація ТОВ - це вибір більш досвідчених бізнесменів, які планують серйозно зайнятися своєю справою в Україні та Киеєві зокрема. І, звичайно ж, велику роль відіграє державна реєстрація директора ТОВ, без якої неможливо відкрити компанію відповідної форми бізнесу.

Процес реєстрації ТОВ

Перш ніж подати заяву на реєстрацію ТОВ, треба пройти через кілька попередніх етапів. Один з них - це обов'язкова реєстрація директора ТОВ на реальному юридичну адресу. Можна придбати приміщення у власність або орендувати його. Наступний крок - формування статутного капіталу, підготовка статуту. І тільки коли все попередні роботи були зроблені, можна збирати пакет документів на подачу.

Звичайно, все може робити і сам робити. Однак реєстрація - клопіткий процес і найкраще виконувати його за допомогою професіоналів. Юристи компанії «Аудит Бухгалтерія Аутсорсинг» допоможуть виконати всі послідовно і без помилок. Завдяки професійній допомоги, підприємець витратить мінімум часу і нервів.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.