Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як обрати дизайн для кафе/ресторану

Популярність закладів громадського харчування, а значить, і їх рентабельність, залежать не тільки від того, наскільки смачно приготовлена їжа і наскільки якісне обслуговування в закладі. Величезну роль на вибір клієнтів впливає дизайн кафе чи ресторану, оригінальність і створена атмосфера. Саме тому, плануючи ремонт у вже експлуатованому приміщенні, або плануючи оформлення об'єкту, що будується, важливо відповідально і креативно підійти до дизайну і оформлення інтер'єрів. Причому, не важливо, в якому стилі будуть створюватися проекти громадського харчування. Головне, щоб вони були функціональними, сучасними і дарували гостям затишок і комфорт.

Створити дизайн фаст фуд кафе чи ресторану, або ж іншого закладу громадського харчування - завдання не з простих. Тут важливо враховувати багато факторів і вимог, при цьому, орієнтуючи тематику інтер'єру під загальну концепцію закладу.

Якщо вам необхідний дизайн ресторану, і ви шукаєте надійних фахівців, пропонуємо скористатися послугами нашої компанії https://nsdgroup.com.ua/dizajn/dizajn-kafe/.

Особливості створення дизайн для громадського харчування
При розробці враховується безліч чинників. Деякі з них:

  1. Планування.
  2. Розмір приміщення.
  3. Призначення.
  4. Прохідність.
  5. Стиль інтер'єру.
  6. Кольорова гама.
  7. Інше.

Як бачимо, людині, що не знає всіх тонкощів дизайнерського мистецтва, не впоратися самотужки. Звернувшись до нас, ви гарантовано отримаєте професійний дизайн залів ресторанів, інших зон і приміщення. Процес роботи над об'єктом виглядає наступним чином:

  1. На першому етапі співпраці ми створюємо техзавдання.
  2. Розробляємо ескізи в декількох варіантах, відштовхуючись від побажань замовника і особливостей об'єкта.
  3. Надаємо 3D візуалізацію, що дозволяє клієнту ознайомитися з об'ємним зображенням майбутнього приміщення.
  4. Затверджуємо проект з замовником.
  5. Розробляємо всю необхідну документацію, включаючи креслення і інше.

Важливо враховувати, що вимоги до оформлення різних приміщень громадського харчування відрізняються, і цей фактор ми також враховуємо, приступаючи до роботи над об'єктом. Дизайн інтер'єру їдальні буде значно відрізнятися від дизайну кафе в східному стилі.

Дизайн інтер'єру створюється в середньому близько 1-2 місяців. Якщо ви хочете скоротити час, будьте готові оперативно співпрацювати з нашим фахівцем. Добре, якщо ви вже знаєте, ремонт якого плану ви хочете. Стиль, кольору, обстановка - чим точніше ваше завдання, тим швидше результат.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.