Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як вибрати надійну компанію для вантажоперевезень?

Переїзд або постачання товарів - з необхідністю вантажоперевезення стикаються різні компанії та підприємства. Від якості послуги залежить збереження майна, а значить і ваші гроші. Тому важливо знайти фірму, якій можна довіряти.

Як вибрати компанію з вантажоперевезень?

Для успішної операції вантаж повинен доїхати до місця призначення цілим і вчасно. Про надійність перевізника кажуть такі критерії:

  1. Досвід і наочність. Є сенс дізнатися, яке місце компанія займає на ринку. Для цього можна почитати відгуки в інтернеті, перевірити, скільки років вона працює, які послуги надає, чи є у фірми офіс і сайт, сучасний мобільний додаток. Якщо вас цікавить зручний у використання додаток від міжнародної транспортної компанії Fialan, який можна звантажити на ios, то радимо перейти за даним посиланням вже зараз.
    Можливості. Для далеких перевезень, постачання товарів важливо вибрати компанію з досвідом і ліцензією для міжнародного трансферу. Дізнайтеся, чи здійснює фірма авіа- і морські перевезення.
  2. Зверніть увагу, чи є у компанії свій транспортний парк для автомобільних перевезень або вона користується орендою. Від цього безпосередньо залежить ціна і спектр послуг, гарантії справності автомобіля.
  3. Ціна. Вартість теж варто порівняти з конкуруючими компаніями. Занадто низька викликає недовіру до якості послуг або достовірності інформації. А наявність дисконтних програм і знижок для постійних клієнтів вказує на затребуваність компанії. У відповідальних компаніях у вартість включена страховка вантажу.
  4. Сервіс. Важливо, наскільки грамотно менеджер компанії здатний відповісти на питання. Приблизну ціну за перевезення вам повинні назвати до її початку. Це теж знак кваліфікації співробітника і компетентності фірми.

У компаніях, які піклуються про імідж та якість послуг, регулярно навчають співробітників, не приховують інформацію про підрядників, ліцензії та досвід роботи.

Підготовка до перевезення

Якщо ви правильно вибрали компанію, можна не хвилюватися про те, що вантаж досягне місця призначення. Але важливо зробити ще кілька кроків, щоб убезпечити себе від зриву постачання:

  1. Договір. В угоді прописують умови та терміни перевезення, обов'язки виконавця і замовника, перелік послуг, їх вартість та порядок розрахунків. Зручно, коли компанія вказує вартість і не змінює її залежно від стрибків курсу. У паперах також прописуються дії сторін в непередбачених ситуаціях. У разі доставки морем або авіадоставки вантажів важливо враховувати погодні умови.
  2. Страховка. Одна з ознак надійності фірми - пропозиція застрахувати вантаж. Умови страхування також прописуються в договорі. Якщо у компанії таких послуг немає, подбайте про страховку самостійно. У договорі повинні бути прописані випадки, що потрапляють під дію договору страхування: втрата, пошкодження вантажу.
  3. Виберіть вид перевезення - по землі, повітрю або воді - вибирають в залежності від товару. Фірма відповідальна не тільки за транспортування і збереження вантажу, а й логістику.
  4. Навантаження. Зверніть увагу, чи виконує фірма навантаження і розвантаження товару або вам доведеться наймати вантажників самому. Добре, коли транспортна компанія відправляє менеджера для супроводу вантажу. Він може прислати фото вантажу і в будь-який момент відповісти на питання про місцезнаходження вантажу.

При виборі компанії не варто звертати уваги на рекламні пропозиції з цінами помітно нижче ринкових і занадто короткі терміни поставок на далекі відстані.

 



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.