Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Що лікують свічки Метилурацил?

Метилурацилові свічки при геморої - це препарат нового покоління. Вони мають потужну протизапальну, знеболюючу та регенеруючу дію.

Основна діюча речовина цих супозиторіїв - метилурацил - прискорює відновлення тканин і слизової оболонки, усуває будь-які, навіть сильні больові відчуття. Запускаючи процес роботи місцевого імунітету, він допомагає значно поліпшити самопочуття хворого, прискорити його одужання, не допустити повернення хвороби.

Завдяки тому, що метилурацил ефективно усуває запалення слизової оболонки прямої кишки, зупиняє кровотечу і сприяє швидкому загоєнню тріщин в задньому проході, він незамінний при лікуванні геморою.

Крім ректальних супозиторіїв на основі цієї речовини, для лікування геморою використовують мазі й таблетки з метилурацилом.

В яких випадках призначають свічки з метилурацилом?

Супозиторії з метилурацилом призначаються в таких випадках:

  1. при запальних процесах, що протікають в гемороїдальних вузлах;
  2. в періоди загострення захворювання;
  3. для загоєння тріщин в області ануса (в тому числі, інфікованих);
  4. після хірургічного втручання з приводу видалення великих гемороїдальних вузлів.

Лікування супозиторіями на основі метилурацилу, які можна замовити, перейшовши за цим посиланням, в післяопераційний період має величезне значення. Препарат не тільки допомагає швидкому відновленню пошкоджених тканин, але значно зменшує болі або повністю усувають їх (що залежить від того, наскільки високий у людини больовий поріг), завдяки чому поліпшується загальне самопочуття пацієнта і скорочується час його відновлення.

У післяопераційний період супозиторії можуть застосовуватися до чотирьох разів на добу, це залежить від призначення лікаря. Якщо мова йде про консервативне лікування, найчастіше обмежуються двома супозиторіями на добу (вранці, відразу після сну, і ввечері, перед сном).

Свічки з метилурацилом використовують для лікування простатиту, при цьому вони призначаються переважно після зняття вираженого запалення. Також дані свічки застосовуються в гінекології для місцевого лікування, для стимуляції регенерації тканин піхви, прямої кишки, органів малого таза у жінок і чоловіків.

Дорослим пацієнтам супозиторії з метилурацилом призначають від двох до чотирьох разів на добу.

Залежно від ступеня тяжкості захворювання курс лікування становить не менше 7 днів. В особливо складних випадках застосування препарату може тривати до чотирьох місяців.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.