Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як вибрати приміщення для офісу

Початківцям підприємцям має бути відомо, що на результат їх діяльності істотно впливає не тільки розмір початкового капіталу, продуманий бізнес-план і кмітливість. Але і те, наскільки правильно підібраний офіс для роботи.

При виборі приміщення необхідно враховувати, чи зручно воно для ведення справ, управління кадрами, організації переговорів з партнерами. А також для зустрічей з клієнтами.

Розташування

Одним з найважливіших критеріїв оцінки приміщення є його місце розташування. Найбільш вдалий варіант - це офіс, що знаходиться поблизу від потенційних цільових клієнтів. Що зручно як самої компанії, так і людям, які користуються її послугами. Наявність парковки поряд з будівлею стане ще одним значною перевагою.

Крім того, потрібно пам'ятати, що не всі клієнти пересуваються на власних автомобілях. Багато хто користується громадським транспортом. З цієї причини краще віддати перевагу офісному приміщенню в будівлі, розташованій неподалік від станції метро, автобусних зупинок та стоянок таксі. Це також дозволить швидко і просто пояснити клієнту по телефону розташування офісу. Підбирати офісне приміщення краще за все разом з https://www.forumgroup.ua/ru/.

Зовнішній та внутрішній стан будівлі

Безперечно, перше враження відіграє важливу роль. Тому цей критерій теж заслуговує на увагу. Набагато приємніше входити в блискучий сучасний бізнес-центр або в якісно відреставровану старовинну будівлю, ніж в стара будівля. Навіть якщо при цьому внутрішній стан офісу на висоті, і він прекрасно обладнаний. Слід заздалегідь продумати розстановку меблів і приблизно визначити розміщення робочих місць співробітників компанії. Для директора повинен бути відведений окремий кабінет.

Якщо передбачається відвідування офісу клієнтами і постачальниками, то потрібно подбати і про спеціальному місці для очікування ними своєї черги.

Необхідні комунікації

Сучасний бізнес не можна уявити без таких зручностей, як телефонія і інтернет. Відповідно, в новому офісі повинен бути забезпечений доступ до цих коштів комунікації.

Необхідно з'ясувати, чи потрібне проведення ремонту в приміщенні, і хто буде оплачувати ремонтні роботи. Наявність кондиціонування стане ще одним плюсом і створить комфортні умови для роботи. Таким чином, оренда або покупка офісного приміщення - це серйозний крок в діяльності будь-якої фірми. Дуже важливо врахувати всі основні аспекти та специфіку самого бізнесу, щоб створити надійну основу для успішного справи.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.