Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Чим приваблива оренда спецтехніки?

Проблематично відшукати будівельний майданчик, на якому би не використовувалась будівельна спецтехніка. Ті компанії, у яких є постійні замовлення, набувають необхідні технічні засоби. Для підприємців-початківців більш вигідним буде співпраця з орендодавцями.

Сьогодні без підйомних механізмів, зокрема, автокрана, не обходиться навіть одноповерхова будівництво. Що вже тут говорити про зведення великого промислового об'єкта.

  1. Економія. Кожна людина самостійно визначає, на який період буде орендована спецтехніка. Це дозволяє підрахувати витрати завчасно. При необхідності терміни оренди можуть бути скориговані, збільшені.
  2. Простота. Орендарі не займаються технічним обслуговуванням спецтехніки, її розміщенням і відновленням. Всі ці заходи виконують представники компанії, які надають спецтехніку у тимчасове користування.
  3. Можливість вибору. Як правило, компанії надають в оренду різні види техніки, які відрізняються комплектацією, функціоналом і іншими параметрами. Це дає можливість вибору відповідної для використання техніки.
  4. Надійність. Віддаючи перевагу співпраці з перевіреними орендодавцями, можна розраховувати на те, що всі дії будуть виконані в рамках закону. Обов'язково готується договір, в якому прописуються найбільш значущі моменти.

Популярні види послуг

Послуги автокрана від Olta-group затребувані при роботах самого різного масштабу:

  1. занурити - вивантажити плити ЗБВ, метал, труби, бочки, цистерни;
  2. перемістити гараж, кіоск, металеві ворота, паркан, контейнери;
  3. для ремонту транспорту: стягнути кабіну, міксер, перемістити металеву будку;
  4. при ДТП - підняти автомобіль;
  5. монтажні роботи при будівництві - від котеджу до хмарочоса;
  6. установка щогл мобільного зв'язку, кондиціонерів, генераторів, опор, паль і т. Д.

Ціноутворення

Приватним особам та невеликим фірмам вигідно орендувати автокран на годинник, іноді - на дні. Ціни на оренду автокрана і загальний принцип ціноутворення такий: чим більше виходить сума оренди, тим дешевше обійдеться 1 годину. І також передбачені знижки за оренду двох і більше машин.

Деякі організації пропонують можливість оренди складного обладнання з оператором.

Даний сервіс найбільш затребуваний серед невеликих будівельних компаній, що спеціалізуються на ремонті осель. Послуги з оренди актуальні і для домашніх майстрів, які роблять ремонт власноруч.

В даний час ви можете орендувати будь-який агрегат за невисокою вартістю - спектр дійсно великий. Головне - це звертатися в надійну компанію, наприклад, за посиланням вище.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.