Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

За що всі люблять черевики Dr. Martens?

Навряд чи знайдеться людина, яка ніколи нічого не чула про черевики Dr. Martens. Їх носять знаменитості самого різного штибу, починаючи від панк-музикантів і закінчуючи топмоделями, останні 50 років. Для багатьох людей пара нових черевиків Dr. Martens - справжній подарунок. Багато людей стежать за виходом моделей з новими принтами та вишивками так само жадібно, як весь світ чекає презентації нового iPhone.

Але чому? За що всі так люблять черевики Dr. Martens?

Повторюють форму стопи

Практично у всіх моделей Dr.Martens є одна важлива особливість. Спочатку черевики, швидше за все, будуть вам трохи натирати стопи. І щоб пережити ці декілька днів з мінімальними втратами, вам буде потрібно запастися пластирами. Але як тільки «адаптаційний» період пройде, черевики набудь форму стопи та будуть відчуватися легше, ніж м'які туфлі. Причому незалежно від форми вашої стопи, типу пронації та наявності особливостей і дефектів.

У черевик Dr. Martens від monoad.com.ua, звичайно ж, є ортопедична устілка, яка бере участь в процесі адаптації. Але насправді це не головне, адже таку устілку використовують і багато інших виробників. Весь фокус у складній конструкції верху та особливій обробці матеріалів.

Надзвичайна міцність і довговічність

Фірмовий завод з багатоетапним контролем якості - це, звичайно, база. Але за максимальну міцність також відповідають і не менш важливі нюанси:

  1. Антикорозійна обробка люверсів.
  2. Особлива технологія з'єднання верху і підошва - така зазвичай використовується не на великих фабриках, а на дорогих крафтових виробництвах.
  3. Додаткове оброблення каркаса і ранта.

Нескінченний потік ідей

Об'єктивно моделей черевиків Dr. Martens не так вже й багато. Проте, фантазія дизайнерів завжди надихає публіку. Колекція Dr. Martens  регулярно поповнюється новими моделями. Але головний напрямок роботи - апгрейд класики за допомогою нетипових інструментів, тієї ж вишивки та принтів. Так, поки багато брендів кожен сезон випускають безліч нових силуетів, даний бренд віддаємо данину класиці. І багато хто дійсно цінує такий підхід.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.