Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як правильно вибрати суші

Доставка їжі додому все більше і більше набирає обертів і стає популярнішим. Навіщо кудись виходити або готувати їжу, якщо можна просто замовити готову додому?

Однією з найпопулярніших кухонь на замовлення на сьогоднішній день стала японська. Найголовніша вимога - це якість продуктів, з яких готують у місті Львів суші. Суші і роли можна завжди замовити на https://banzai.lviv.ua.

Як правильно вибрати суші

Дуже важливо, щоб риба була максимально свіжою. Це швидкопсувний продукт, тому, якщо вона буде простроченої, можна серйозно отруїтися.

Деякі виробники хитрують, що не докладав в роли дорогі інгредієнти, роблять порції менше за вагою або ж замінюють дорогі продукти дешевшими варіантами. Наприклад, замість лосося ви можете виявити крабові палички. Такого бути не повинно.

Що можна замовити

  1. Роли. Це найпопулярніший вид продукції. Вибрати можна з дуже різноманітного меню. Роли можуть бути як з рибою, так і іншими морепродуктами, овочами і навіть м'ясом. Якщо ви не хочете експериментувати, то замовте класичні варіанти ролів: Каліфорнію або Філадельфію. До їх складу входить червона риба, крем сир, огірок, авокадо. Також, на сайті є великий вибір гарячих ролів в темпура.
  2. Сети. Варіанти для тих, хто хоче заощадити або нагодувати велику компанію. В сет входять різні роли і суші. Вони виходять дешевше, ніж якщо ви замовте роли окремо.
  3. Суші. Класичні суші - це грудочку рису, який покритий шматочком сирої риби, гребінця, креветки, кальмара. Любителів цієї продукції не так багато, тому що багатьом суші здаються занадто прісними.
  4. Гункани. Їх можна назвати чимось на подобу трубочок, які подаються в перевернутому вигляді. На дні є рис, а далі Гункани заповнюються доверху шматочками риби або морепродуктами в соусі або ж водоростями.
  5. Сашимі. Тут все просто. Це шматочки сирої риби або морепродуктів, які подаються з листям салату і соусом. Відмінний варіант для тих, хто на дієті. У люде дуже багато білка, але мало калорій.
  6. Локшина і рис. Крім перерахованих вище страв, ви можете замовити гарячі страви. Це може бути гречана, рисова, скляна локшина з куркою, яловичиною, овочами, морепродуктами. Замість локшини кухар може покласти рис.
  7. Супи. Наприклад, місо-суп, прекрасно насичує і втамовує голод. Але, він дуже легкий і тому відмінно підійде для перекусу. Менеджери нашої доставки привезуть суп горчим.


Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.