Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Купити мобільні проксі в Укаїні

Proxy 24

Ми виходимо на міжнародний рівень і розширюємо географію присутності мобільних проксі ферм. У вихідні в нашу систему додався Київ. Тепер користувачі зможуть орендувати обладнання яке видає Київські ip адреси. Купити мобільні проксі в Києві ви можете легко та зручно.

Це стало можливо завдяки запуску нашої партнерської мережі. Детальніше про умови використання ви можете дізнатися за адресою https://proxy24.pro/#plus-id. З усіх питань пишіть в завжди онлайн чат.

У вас ще немає мобільної проксі ферми?

Не проблема, ми можемо закупити, зібрати, налаштувати і доставити її для вас, ви зможете підключити її до нашого сайту і мати пасивний дохід з оренди вашого обладнання. Ви отримуєте% від платежів користувача за використання проксі. Термін окупності обладнання 3-5 місяців.

Так само ви можете продавати таку послугу самостійно або використовувати обладнання для своїх потреб.

У вас вже є все необхідне обладнання?

І воно відповідає вимогам, обов'язковим для Проксі ферми? Тоді пишіть нам і ми допоможемо підключити вашу ферму до нашої системи і отримувати дохід цілодобово.

І ще один момент, у нас тут є безкоштовний онлайн проксі-чекер. Безкоштовний онлайн сервіс для перевірки працездатності проксі серверів. Аналіз кожного проксі на доступність, тип і країну. Можливість перевірки анонімних (індивідуальних) проксі з авторизацією за логіном і паролем.

Які модеми підходять для мобільних проксі?

На даний момент існує дві модифікації модемів e3372h які ми використовуємо і рекомендуємо застосовувати, якщо ви плануєте займатися мобільними проксі. Вони перевірені і показали свою надійність і відмовостійкість часом і клієнтами.

e3372h-153 і e3372h-607 друга модифікація відрізняється тільки відсутністю підтримки однієї LTE частоти, але це не критично в наших реаліях. Обидва модеми прошиваються однаковими прошивками. Ми обов'язково прошу їх самими останніми версіями прошивок.

E3372h-153_Update_22.333.01.00.00_M_AT_05.10_nv.exe - це безпосередньо сама прошивка. Update_WEBUI_17_100_18_03_143_HILINK_Mod1_21_V7R2_9x25_V7R11_CPIO.exe - це актуальна версія оболонки ставимо відразу після прошивки. Якщо ви ще не в курсі, сам процес процес прошивки модему описаний у відповідній статті.

Як налаштувати модем?

По-перше: Обов'язково міняємо ip адреса модему, тому що модемів у нас передбачається багато, і їх ip повинні бути різні. Підключаємо модем, чекаємо коли він визначиться, відкриваємо браузер, вводимо 192.168.8.1 - це ip адресу за замовчуванням встановлений на всіх модемах з заводу, і нам відкриється веб інтерфейс управління модему.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.