Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як обрати хостинг

Однією з проблем, з якою стикається будь-який блогер або фрілансер, який вирішив заробляти в інтернеті на створенні та просуванні сайтів, є вибір vds хостинг. Вибирати є з чого, причому ціни на послуги однакові практично у всіх гравців на цьому ринку послуг. На що тоді варто звернути увагу? Звичайно ж, на рівень сервісу, якість послуг, що надаються і доступність технічної підтримки з боку сервісу. Як відомо, кожен рекламує і радить те, що спробував сам, і залишився задоволений рівнем сервісу. Ось і я не є винятком з правил. Цей сайт знаходиться на хостингу компанії https://wphost.me. Саме цього хостинг провайдера я вам і рекомендую - купити хостинг в Україні. Зараз поясню чому.

Отже, в першу чергу, це цілком прийнятні ціни при досить широкому наборі послуг, що надаються. Що для мене виявилося досить цікавим і досить корисним? Це можливість безпосередньо з панелі адміністрування встановити на свій сайт, наприклад, двигун WordPress - безкоштовний, зручний і найпопулярніший для блогів і невеликих сайтів. Таким чином, ви буквально за пару хвилин і кілька кліків мишкою отримуєте готовий сайт, на який можна практично відразу починати «заливати» свій контент.

Додаткова зручність при роботі з цим двигуном - великий вибір тим, шаблонів і русифікованих плагінів. Тому при роботі з WordPress вам абсолютно не потрібно бути програмістом або розбиратися в мові HTML. Все просто і зрозуміло на інтуїтивному рівні. Але я відволікся від основної теми. Що мені ще здалося дуже зручним і корисним? Wphost.me кожен день робить резервне копіювання ваших сайтів. Звичайно, при стандартній роботі це вам не знадобиться, але в нештатних ситуаціях така функція допоможе врятувати вам купу нервів, часу і інформації - больше информации за посиланням.

До того ж хостинг має ICANN акредитацію. Wphost.me є однією з трьох компаній в Україні, яка отримала ICANN акредитацію і тепер має можливість реєструвати міжнародні домени без посередників. Якщо вам треба підібрати домени то вам дійсно треба звернутися на сайт https://wphost.me/ru/hosting-ne-dorogo/.

І ще один безперечний козир даного хостинг-провайдера - служба підтримки. Точніше її доступність, швидкість відповіді та компетентність. Вам дадуть відповідь на будь-який, навіть найдурніші питання (перевірено). Ви можете оформити тікет в службу підтримки зі свого кабінету на сайті або зв'язатися з фахівцем в телефонному режимі або через скайп. Дуже зручно для жителів України - служба підтримки має телефонні номери як міські в Києві, Дніпропетровську, Донецьку, Харкові, Львові та Одесі, так і всіх операторів стільникового зв'язку України. Для росіян існує прямий московський номер, ну і, звичайно ж, - скайп.

Цей огляд не претендує на виняткову повноту і справедливість. Можливо, хтось користується послугами іншого провайдера і вважає його найкращим. Я просто висловив свою думку. Ті, хто вирішить також скористатися послугами цього хостинг-провайдера, запрошую для реєстрації пройти www.ukraine.com.ua.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.