Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як правильно вибрати запчастини для свого смартфона?

Телефон нині є у будь-якої людини. Навіть деякі першокласники в школу йдуть вже з новими iPhone. Природно, далеко не всі поводяться з технікою дбайливо і намагаються хоч якось продовжити їй життя. Ситуацій багато: телефон впав, вдарився об кут стола поки був в кишені, випав з кишені біля таксі, а машина його переїхала і так далі. При цьому на новий гаджет гроші є далеко не завжди, адже коштують вони зараз багато. Тому власники часто користуються послугами ремонту, але запчастини в ремонті є не завжди, а якщо і є, то можуть коштувати у декілька разів дорожче. Доводиться шукати самостійно. Особливо часто доводиться замінювати скло дисплея.

До речі, в інтернет-магазині https://ukr-mobil.com/ ви знайдете і зможете підібрати запчастини під свою модель телефону. Сьогодні розберемося з тим, як купувати запчастини, щоб вони служили довго.

Як вибирати?

Насправді дивитися особливо нема на що: цілісність упаковки, сама запчастина без пошкоджень, гарантія і так далі. Все, як і при будь-якій іншій покупці. Тут важливо звернути увагу саме під час вибору на вигляд запчастини.

Ось три основні види:

  1. Оригінальні. Це ті варіанти, які коштують найдорожче. Але у них є один головний плюс - вони точно підійдуть конкретно під вашу модель телефону і стануть як рідні. Справа в тому, що такі запчастини й використовують при складанні телефону, тому проблем з установкою і використанням не буде. Плюс, ви в будь-якому випадку отримуєте гарантію на такі запчастини. Так ви будете впевнені, що через місяць не потрібно буде знову витрачати гроші на ремонт і покупку нової запчастини.
  2. Деталі, які зняли зі зламаного телефону. Досить часто буває, що люди розбивають той же екран на телефоні, а потім просто продають його. При цьому в цілому телефон живий й інші запчастини з нього можуть без проблем працювати. Часто такі запчастини й купують для ремонту, тому що вони дешевші за нові. Але проблема в тому, що ви ніяк не визначите, скільки вже ця запчастина стояла в телефоні й працювала. Природно, гарантії ніякої не буде.
  3. Китайські аналоги. Це схоже на лотерею. Ви можете придбати той же дисплей, який працюватиме до тих пір, поки не вирішите поміняти телефон. А може трапитися так, що вже через місяць потрібно буде знову його міняти. Тому такі варіанти варто купувати з побоюванням.

При виборі запчастини насамперед визначитеся, скільки ви готові на неї витратити. Звичайно, завжди краще взяти новий оригінальний варіант і бути впевненими, що в разі несправності або браку вам його без проблем поміняють. Але, якщо телефон дешевий, а запчастина коштує, як половина його вартості, то можна пошукати варіанти зі зламаних телефонів або аналоги.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.