Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як правильно вибрати друкарню?

Послуги друкарні не є дефіцитним продуктом, швидше навпаки, таких компаній зараз дуже багато. Але вибираючи організацію, яка зможе взятися за замовлення, особливо, якщо це стосується об'ємної роботи, слід звертати увагу на деякі нюанси - вони допоможуть отримати якісне і швидко виконане замовлення.

На що варто звернути увагу?

До речі, якщо ви шукаєте професійну друкарню, то радимо перейти на сайт спеціалізованої компанії Paket 24 вже зараз.

За якими критеріями варто вибирати компанію, яка надає друкарські послуги, і на які деталі потрібно звернути увагу, щоб робота була виконана так, як це було задумано, а гроші не були витрачені даремно:

1. Виробник або послуги посередника - перед тим, як віддати своє замовлення до друку, потрібно розуміти, що є поліграфічні компанії-виробники, а є ті, хто виконує роль посередника. У першому випадку - це компанія, що володіє необхідним обладнанням для виконання замовлень різного рівня складності. Другі лише займаються рекламою про послуги, і беруть замовлення, співпрацюючи з великими друкарнями. Відповідно ціна на послуги посередницьких компаній набагато вища, а терміни збільшуються в рази, тому при пошуку виконавця на велике замовлення, краще звертатися безпосередньо в друковане видавництво.

2. Перед тим як визначитися з вибором друкарні, потрібно також звернути увагу на її технічну оснащеність. Якщо цього не зробити, є ризик отримати неякісно виконане замовлення.

3. Обов'язково потрібно звертати увагу на послуги, на які орієнтована поліграфія, їх існує кілька видів:

  1. універсальні - працюють з різними видами друку, підходять для виконання дрібних і середніх замовлень;
  2. ділові - мають більш вузьку і спрямовану спеціалізацію, орієнтовані на розробку і друк ділових паперів і продукції (бланки, конверти, папки, візитки й т.д.);
  3. рекламні - працюють над замовленнями по розробці й друку рекламної продукції (можуть надрукувати листівки, буклети, воблери й т.д.), чим креативніші послуги пропонує компанія, тим більше шансів отримати якісну рекламу;
  4. друкарні, що займаються розробкою і друком календарів - цей вид друкованої продукції може бути сувенірною, рекламною та представницькою, також є друкарні, які працюють за індивідуальними замовленнями (наприклад, друк календарів на основі фотографій);
  5. поліграфії, що займаються виготовленням багатосмугової продукції (наприклад, підручники, книги, навчальні матеріали, або періодичні видання), надають додаткові послуги з редакції, корекції й дизайнерської обробки.

Тому для отримання якісно виконаного замовлення, потрібно враховувати всі перераховані вище нюанси, вони допоможуть вибрати найбільш підходящу друкарню.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.