Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Переваги страхування

Страхування автотранспортних засобів можна придбати швидко і ефективно через інтернет. Хоча ця операція займає кілька хвилин, варто витратити на неї більше часу і уважно заповнити форму на сайті СК «Бенєфіт». Завдяки цьому ви зможете вибрати найбільш привабливу для вас форму автострахування.

Який пакет вибрати?

Вибір і покупка автостраховки онлайн - це заняття, яке можна виконати навіть за кілька хвилин. Однак варто приділити цій операції максимум уваги. Точне і безпомилкове заповнення форми дозволить вам вибрати не тільки кращу пропозицію для ваших потреб, а й найбільш вигідне у фінансовому відношенні.

При покупці автомобіля (нового або вживаного) ви повинні вирішити, чи хочете ви купити на сайті https://benefit-ic.com:

  1. тільки поліс обов'язкового страхування (ОС)
  2. добровільне страхування автомобіля (АС)
  3. інше додаткове страхування.

Пам'ятайте, що страхування цивільної відповідальності на сайті Бенєфіт забезпечує фінансовий захист тільки потерпілій стороні. Це означає, що якщо ви потрапили в аварію з вини іншого водія, ваш автомобіль буде відремонтовано за рахунок його страховки цивільної відповідальності. Якщо, в свою чергу, ви самі влаштували аварію, автомобіль потерпілого буде відремонтовано відповідно до вашої політики. Завдяки цьому винуватець ДТП не повинен оплачувати заподіяний збиток своїми грошима, а потерпіла сторона має гарантію, що отримає компенсацію.

AC, в залежності від варіанту, забезпечує вам фінансовий захист навіть тоді, коли ви самі викликали аварію, тому що страховик оплатить ремонт вашої машини. Автокаско також покриє витрати на ремонт, пов'язаний, наприклад, з пошкодженням вашого автомобіля вандалом, падаючими деревами або градом. Ви також отримаєте компенсацію, якщо у вас вкрадуть машину.

Дилема: що вибрати?

Після покупки поліса багато водіїв задаються питанням, чи достатньо їм страховки цивільної відповідальності або їм також знадобиться додаткова страховка. До недавнього часу водії, які купують старі автомобілі з низькою вартістю, вибирали тільки страхування цивільної відповідальності. Вони припускали, що в разі аварії або крадіжки втратять мало.

Додаткову страховку вибирали ті, у кого були дорожчі автомобілі, пошкодження або викрадення яких були б більшими фінансовими втратами. Однак ситуація поступово змінюється, оскільки все більш гнучкі пропозиції страховиків дозволяють вибрати такий пакет OC + AC, премія якого доступна навіть власникам менш цінних транспортних засобів.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.