Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Які вигоди від замовлення авто з США в Україну

Компаній, які допомагають автомобілістам купувати іномарки за кордоном, більш ніж достатньо. Але кожна відрізняється своєю специфікою роботи і ставленням до замовників. Наприклад, компанія завжди на стороні клієнта. Фахівці компанії разом з автолюбителями підбирають оптимальні машини для покупки в найкращій комплектації. Автомобіль 100% відповідає очікуванням покупця. Замовляють старий або новий автомобіль.

Команда закупівельників підбирає і перевіряє лот до торгів по всім американським базам даних. Найбільш вигідно бере участь в торгах, купивши машину за найприємнішою вартості для клієнта. Компанія успішно працює з транспортними компаніями, експедиторськими службами, митними організаціями Америки і України. Тому покупці отримують автотранспорт через океан за вигідними розцінками. Якість і швидкість всіх послуг на найвищому рівні.

Купівля авто на домашньому ринку обходиться як мінімум на 20-30% дорожче придбання іномарки в Штатах. Навіть з урахуванням додаткових витрат на митне очищення, сертифікацію, оплату всіх податків і послуг брокера, експедитора.

Компанія https://autogeek.com.ua/rizdviani-tsiny-na-avto-z- спеціалізується на масово доступних седанах і позашляховиках, кросовери і універсалах з ДВС. Також приганяє з-за кордону електромобілі, гібридні версії і неповторні мускулкар - дійсно унікальні авто, які просто так в Україну не купиш.

Купівля мускулкару для вас, якщо:

• мрієте побалувати себе і здивувати все своє оточення унікальною моделлю;
• прагнете залучити до себе підвищену увагу;
• бажаєте по-справжньому пишатися своїм придбанням.

Які вигоди від замовлення авто з США в Україну

Автомобілі вигідні своїми перевагами:

• їх можна в майбутньому дорого перепродати;
• відповідні для тюнінгу і підтримують доопрацювання;
• подарують незабутні поїздки;
• ідеальні для оригінальних фотосесій;
• власника потужного і стильного авто з відкритими обіймами приймуть на будь-який тусовці.

Відновлення авто в США - занадто дороге задоволення. Тому за океаном прийнято пошарпані і морально застарілі машини здавати страховим компаніям, а натомість отримувати нові моделі. Тому левова частка авто, запропонованих аукціонами - це машини у відмінному технічному стані, тільки з подряпинами, вм'ятинами. Вони повністю справні, потрібно тільки підфарбувати, підрихтувати.

Вигода від покупки таких машин очевидна - в Штатах їх набувають за мінімальними розцінками, в Україні незначно і недорого відновлюють, а потім без проблем їздять самі або продають дорожче співвітчизникам.

Наші замовники сміливо набувають заокеанські іномарки. Вони впевнені в грамотності проведення операції, що всі ризики компанія бере на себе:

• перевірка юридичної чистоти лота;
• страхування вантажу протягом морської подорожі;
• повністю рішення всіх питань митного оформлення та сертифікації.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.