Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Фото на полотні - переваги

Фото на полотні набуває все більшої популярності з кожним роком. Це стильне і практичне рішення, яке дозволяє зберегти в пам'яті обличчя близьких людей, насолоджуватися спогадами про приємні моменти життя. Також друк фото на полотні - кращий спосіб додати будь-якому приміщенню особливий, індивідуальний стиль.

Яких розмірів можна замовити друк фотографії на полотні?

Основу виробляють з натуральної сировини, такого як льон і бавовна. Тому основна властивість - екологічність, що повністю відповідає сучасним трендам. Крім того друк на полотні можна виконати в будь-якому розмірі: від невеликої фотографії із зображенням близької людини, щоб розмістити на полиці, до широкоформатного полотна, яке прикрасить стіну просторого приміщення з високими стелями.

Особливості виробництва

  1. Компанія має все необхідне, щоб виконувати роботи в повній відповідності з вашими побажаннями.
  2. Сучасне високотехнологічне обладнання, яке забезпечує відмінну якість і точну передачу кольорів, відтінків фото на холсте.
  3. Натуральні, екологічно чисті матеріали, що відповідають світовим стандартам якості.
  4. Спеціальні фарби для, які зберігають насиченість і яскравість кольорів на тривалий термін
  5. У роботі використовуються передові технології нанесення Еко і Біо. Це дозволяє зберігати навколишнє середовище, мінімізувати витрати на виготовлення продукції, пропонувати покупцям доступні ціни при незмінно високій якості.

Полотно і його особлива фактура перетворює будь-яке зображення, надаючи йому вигляд справжнього художнього шедевра. Щоб зробити готову продукцію ще більш досконалою, пропонуються додаткові послуги:

Галерейна натяжка фото на полотні додасть роботі завершений, бездоганний вигляд.
Точно визначивши розмір готового виробу, фахівці виконують натяжки на підрамник таким чином, щоб за своїм бажанням могли вставити готову фотографію в раму або виконати кріплення без її використання.

Звичайнісінька фотографія на полотні набуває особливої чарівності. Вона привертає увагу, нагадує про близьких людей, приємні моменти, особливих місцях і події. З цих причин все більше людей вибирають їх в якості подарунка. Для яких приводів вони краще підходять?

Невеликі фотопортрети на полотні часто замовляють як подарунок батькам на ювілей або річницю весілля.

На новосілля для друзів добре підійде яскравий пейзаж, фотографії з спільного відпочинку, колаж.

Фото сучасних спорткарів, види на мегаполіси дарують начальникам, власникам підприємства, менеджерам. Якщо добре відомих переваги (наприклад: полювання, риболовля, альпінізм), то можна підібрати фотографії у відповідній тематиці.

Замовити полотно з фото новонародженого малюка можна в подарунок молодим батькам.

Дітям і підліткам подобається представляти себе в компанії з героями казок і мультфільмів. Їх мрії і фантазії просто реалізувати за допомогою дизайнера.

На День Всіх Закоханих припадуть до речі фотографії в романтичному стилі. Оформлення з класичних червоних троянд і сердець розтопить серце навіть самої примхливої красуні.

До дня 8 Березня користуються популярністю фото з букетами квітів, які зазвичай дарують сестрам, колегам по роботі, мамам.

Якщо збираєтеся в гості до бабусі, то гарне зображення з дітьми та онуками буде для неї найкращим знаком уваги.

Завдяки своєму оригінальному зовнішньому вигляду, такий сюрприз дарує позитивні емоції, оригінально виглядає і завжди знаходиться в центрі уваги свого власника. Друк фото на полотні недорого коштує, при цьому вирішує важливий для багатьох питання: "Що подарувати на майбутнє свято близьким і друзям?"



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.