Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як вибрати автомагнітолу

Сучасний автомобіль вже важко уявити собі без автомагнітоли. І якщо на зорі автомобілебудування вона була предметом розкоші, то сьогодні - це обов'язковий атрибут для гарного настрою і перебування в курсі всіх останніх новин. Як вибрати автомагнітолу в свій автомобіль, розберемо за порадами експертів.

Спирайтеся на стандартний типорозмір/
Для тих хто не в курсі, сучасні автомагнітоли мають два типорозміри:

  1. 1-DIN;
  2. 2-DIN;

Перший варіант має більш вузьке виконання. А типорозмір 2-DIN виконують в більшості випадків у вигляді квадрата.

Зверніть увагу, що вузьку автомагнітолу цілком можна вмонтувати в консоль, розраховану на пристрій 2-DIN. В цьому випадку потрібно лише придумати, чим заповнити вільний простір. Відповідно, квадратну автомагнітолу ніяк не встановила в консоль під пристрій типорозміру 1-DIN. Обрати автомагнітолу можна тут: https://avtomagnitoly.kz/g7029566-avtomagnitoly-teyes.

Тип дисплея

У більшості випадків кольоровий LCD-дисплей є виключно маркетинговому ходом. Відповідно збільшує вартість купується пристрої. Тому просто вирішите для себе, чи потрібна вам магнітола, яка буде додатково відтворювати картинку на широкому екрані або досить буде апаратури, яка відтворює лише музику. При цьому на такій моделі ви побачите виведені літери навіть при яскравому денному освітленні, чого не скажеш про LCD-дисплеях.

Різноманіття роз'ємів на лицьовій панелі

Численні роз'єми на панелі магнітоли дозволяють прослуховувати музику з самих різних пристроїв. Найпопулярнішими роз'ємами вважаються:

  1. AUX - дозволяє відтворювати аудіофайли з будь-яких зовнішніх пристроїв, які мають вихід на гарнітуру.
  2. microSD і SD / MMC - слот, ідентичний гнізда на планшетах, смартфонах і комп'ютерах. Цей варіант вважається найменш популярним, оскільки карта пам'яті працює в парі з картрідером.
  3. USB micro-USB, mini-USB - найбільш популярні формати, які дозволяють зчитувати аудіофайли з флешки без яких би то ні було перехідників і додаткових кабелів.

Звертайте увагу на роз'єми, вибирайте ту модель, яка характеризується наявністю потрібних саме вам слотів. Помилкою буде купити автомагнітолу з усіма роз'ємами, якими ви не будете користуватися, і при цьому переплатите за них.

Увага на потужність

Оцінюйте пристрій по максимальній потужності. Не варто переплачувати за модель, якщо ви не плануєте використовувати складну професійну акустику в салоні автомобіля. Тут працює правило: «Більше - не завжди означає краще».

Рада експертів: якщо ви плануєте використовувати потужну акустику, при покупці пристрою звертайте увагу на наявність зовнішніх підсилювачів. Маленькі механізми дозволяють забезпечити хорошу потужність на виході.

Підтримка Bluetooth

Ця функція є оптимальною для багатьох водіїв. По-перше, за допомогою підтримки Bluetooth можна швидко приймати вхідний дзвінок, навіть не торкаючись смартфона. По-друге, ви маєте можливість прослуховувати з телефону улюблені треки, подкасти або аудіокниги.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.