Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як робиться чистка автомобільних салонів професійно

Основне призначення професійної хімічної чистки - це видалення плям і бруду, які не піддаються очищенню при звичайній мийці машини. Щоб провести якісну хімчистку, фахівці клінінгової компанії повністю демонтують салон, обробляючи в процесі кожну важкодоступну деталь авто. Відповідно, виконання такої послуги коштує чималих грошей, і не всі професійні автомийки її надають.

До подібної процедури, в основному, звертаються люди, що займаються передпродажною підготовкою автомобіля або ті, чий автомобіль потрапив в будь-якої водойму. Але, ідеально чистий і що пахне свіжістю салон, хочуть мати все автомобілісти, і сміємо вас запевнити - це не проблема.

Хімчистка автомобіля від професіоналів https://dr-struk.com.ua/ має на увазі генеральну відмивання салону з очищенням всіх його поверхонь і виведення будь-яких плям із застосуванням спеціалізованих професійних миючих засобів. Відмінність професійної хімчистки від звичайної мийки в тому, що для обробки різних поверхонь використовуються спеціальні піни та аерозолі, а не будь-які засоби для домогосподарок, типу «Ваніш», «Плямовивідник», «Тайд» і т.д. Використання професійної хімії завжди дозволяє нам добитися більшого результату, з найменшими втратами грошей і сил.

Майте на увазі, що кожен елемент салону вимагає індивідуального підходу. Різні за складом поверхні - карбон, пластик, дерево, шкіра, метал - потрібно постаратися ретельно очистити, не пошкодивши їх структури. Для цього використовуються різні мийні засоби і аерозолі, призначені для обробки будь-якої конкретної поверхні. Недотримання правильної технології очищення призводить до зміни відтінку або кольору оброблюваної обшивки, а деякі складні тканини, такі як алькантара, гобо або джакард можуть «облисіти».

Стельову оббивку не слід сильно зволожувати і залишати в мокрому стані, так як вона клеїться на металеву поверхню кузова. Матеріал може відклеїтися і зпузириться.

Парова хімічна обробка має свої нюанси. Всім відомо, що вода при високій температурі перетворюється в пару, а її вплив на натуральну шкіру або замшу може тільки зіпсувати матеріал, але ніяк не очистити його.

Для хімічної чистки автомобіля краще вибрати теплий безвітряний день, якщо ви плануєте проводити її на вулиці. У холодну пору року організуйте мийку в сухому, бажано опалювальному гаражному боксі.

Після хімчистки салон автомобіля повинен добре висохнути. В іншому випадку, сідаючи в машину, ви будете постійно відчувати затхлість і запах цвілі, так як волога, що залишилась в тканині, послужить живильним грунтом для розмноження бактерій. Крім цього, непросушений матеріал може змінити колір, або на ньому залишаться незмивні розводи.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.