Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Переваги польського мобільного оператора Klucz Mobile

Багато поляків віддають перевагу польському мобільному оператору Klucz Mobile. Особливою популярністю він користується серед студентів з країн СНД і ЄС, підприємців, а також мандрівників. Їх приваблює висока якість послуг, що надаються і одні з найбільш доступних тарифів міжнародного зв'язку.

Ця мобільна мережа була заснована в 2013 році - з'явилася в результаті співпраці двох досить великих мобільних операторів РП: Klucz Telekomunikacja Sp. z oo і Polkomtel Sp. z oo (TM PLUS) (один з найстаріших в Польщі).

Де купити і як зареєструвати SIM-карту в Польщі?

Знайти і купити сімку Ключ Мобайл в Польщі не проблематично. Як і стартери інших мобільних операторів, вона продається і в місцевих газетних кіосках, і в супермаркетах, і в офіційних точках. Однак, для більшої зручності, завжди можна скористатися інтерактивною картою. Також польский стартовый пакет можна придбати на сайті за посиланням.

Після придбання, за діючими законами країни, SIM-карта повинна бути зареєстрована (інакше вона не буде функціонувати). Процедуру реєстрації можна пройти в одному з салонів магазинів, або в офіційних точках продажу (скористайтеся все тією ж інтерактивною картою).

Не забудьте взяти з собою документ, що підтверджує особу (паспорт, ID-карта, карта побиту). В окремих випадках потрібно заповнити реєстраційну форму та зателефонувати оператору по телефону +48 727 89 99 99 для підтвердження реєстрації.

Якщо сімка була придбана на сайті, то зареєструвати її можна відразу у кур'єра, який буде доставляти стартер. Клієнт зобов'язаний пред'явити кур'єру документ, що підтверджує особу, і заповнити реєстраційну форму.

Як перейти на Klucz Mobile з інших операторів?

Ключ Мобайл завжди радий новим клієнтам, в тому числі всім, хто перейшов з інших мобільних провайдерів. При цьому оператор надає можливість зберегти свій діючий телефонний номер.

Для перенесення номера заповніть електронну форму. Зайдіть на сайт klucz.net у вкладку «Оbsługa Кlienta» і виберіть пункт «Przenieś numer».

Klucz Mobile перенесення номера

Далі заповніть поля необхідними даними і поставте позначки (обов'язкові до заповнення будуть відзначені червоною зірочкою):

  1. Ім'я та прізвище.
  2. Документ, що підтверджує особу або PESEL.
  3. Адреса для кореспонденції.
  4. Контактний номер телефону.
  5. Спосіб оповіщення про виконання послуги: e-mail, номер телефону або SMS.
  6. Номер телефону (що потрібно перенести в Ключ Мобайл), а також назва оператора, якому він належить.
  7. З якої послуги працював номер: підписка або передплата.
  8. В якому режимі ви бажаєте перенести даний номер:
  9. з терміном повідомлення (підписка);
  10. в кінці акційного періоду (змішане пропозицію);
  11. без повідомлення, протягом декількох днів з дати укладення контракту (кількість днів вкажіть в нижче розташованому поле).
  12. Підтвердіть обов'язкову угоду.

Після заповнення форми, уповноважені співробітники компанії відправлять кур'єром сім-карту з заявкою на перенесення номера за вказаною абонентом адресою. Клієнт повинен підписати відповідну заяву і пред'явити підтверджує особу документ кур'єру, який доставить документ в Ключ Мобайл.

Всі витрати по кур'єрській доставці документів і SIM-карт бере на себе компанія, клієнти нічого не оплачують.

Процес перенесення номера почнеться протягом 1 робочого дня з моменту отримання Klucz Telekomunikacja Sp. z o. o. підписаного абонентом документа.Багато поляків віддають перевагу польському мобільному оператору Klucz Mobile. Особливою популярністю він користується серед студентів з країн СНД і ЄС, підприємців, а також мандрівників. Їх приваблює висока якість послуг, що надаються і одні з найбільш доступних тарифів міжнародного зв'язку.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.