Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Взуття Geox: історія створення бренду та асортимент взуття

Geox - італійський виробник взуття та одягу, який  використовує для їх створення водонепроникні дихаючі матеріали. Назва бренду походить від поєднання грецького слова Geo (земля) і літери «X», що символізує сучасні технології.

Про компанію

Взуття Geox на goodboots.ua заслужило свою популярність і визнання завдяки специфічній мембрані.

Матеріал не пропускає вологу й одночасно дозволяє шкірі дихати. Така технологія не допускає виникнення поту і намокання взуття. Зимові чоботи та черевики наділені такими ж властивостями й не дають нозі промокнути.

Засновник компанії Маріо Моретті Полегато. Взуттєвим магнатом він став завдяки щасливому випадку. Приїхавши на винну виставку в Неваді, він вирішив прогулятися по околицях і відчув сильний дискомфорт. Погода була спекотна, і ноги у взутті пріли від такого стану. Винороб навіть зробив дірки в черевиках, проте дискомфорт нікуди не зник. Повернувшись додому, Маріо багато розмірковував про створення по-справжньому «дихаючого взуття». Зайнявся таким винаходом і витративши на нього кілька місяців, Маріо Моретті досягнув своєї мети й створив спеціальну мембрану, яка пропускала повітря. Отримавши відмову від багатьох компаній, він вирішив відкрити свою власну справу з промовистою назвою Geox goodboots.ua/catalog/geox (Geo- земля, Х - символ новітніх технологій).

Діяльність компанії почалася з виробництва дитячого взуття, і набираючи обороти прийшла до створення взуття для дорослої аудиторії. У 1999 році бренд став не тільки взуттєвим, а й випускав різноманітні колекції одягу.

У 2001 році Маріо Моретті Полегато запатентував свою технологію і почав розширювати асортимент. Щорічно виробництво досягало кілька сосен тисяч пар.

Марка зайнялася створенням строгих туфель для офісу, що відрізнялися сучасним дизайном і зручністю. А через сім років компанія увійшла в спортивний сегмент і почала випускати взуття для професійних спортсменів.

Асортимент взуття

Італійський бренд орієнтований на людей будь-якої статі та віку. У лінійці присутнє взуття для всіх сезонів, є моделі для повсякденного носіння, ділових і урочистих виходів. Відмітна риса туфель на підборах і без, черевик, кедів, ботильйонів і сандалій від GEOX - використання для виробництва вологонепроникних матеріалів, які дихають. Використання технології Respira виключає ризик застою теплого повітря, завдяки чому взуття залишається сухим. Про прекрасні повітрообмінні властивості продукції компанія заявляє й у своєму слогані: «Взуття, яке дихає». Готове взуття відрізняється природною терморегуляцією і відмінно захищає ноги від промокання. При цьому всі моделі дуже зручні й відрізняються своєю елегантністю.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.