Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Термінова реєстрація ТОВ

Якщо бізнесмена не влаштовують терміни стандартної процедури, він має право скористатися альтернативною послугою, яка називається «швидка реєстрація ТОВ». Україна надає сотні варіантів фірм, що надають релевантні послуги. Їхня допомога полягає в мінімізації зусиль самого підприємця, який не збирає документацію, не ходить по бюрократичних установ, а відразу проводить реєстрацію під протекцією грамотних юристів. Реєстрація ТОВ «під ключ» зменшує час процедури до двох-трьох днів

Що стосується ціни, то вона залежить від індивідуальних чинників - бажаних терміни, «прописки» молодої компанії і роду майбутньої діяльності.

Як зареєструвати фірму іншого виду власності

Послуги реєстрації ТОВ не єдиний спосіб узаконити підприємство, що надає держава. Відмінності полягають в формі власності компанії. Щоб дізнатись більше про услуги по регистрации предприятий в Днепре - переходьте за посиланням.

Інші варіанти вимагають іншого набору документів, однак окремі прецеденти виключають можливість вести справи в форматі товариства з обмеженою відповідальністю - до ТОВ неможливо долучити більше 50 чоловік, а найменші зміни в розподілі капіталу та управлінській структурі тягнуть за собою обов'язкові зміни в статутний документації. Подальша розмова про інші сценарії легалізації та про способи втілення.

Реєстрація ФОП

ФОП - це фізична особа-підприємець, людина і компанія в одній особі. Реєстрація приватного підприємця - це ще простіше, ніж узаконення ТОВ, однак такий бізнес не вважається підприємством - це єдиний недолік «приватного» формату ведення справ. Вважається, що реєстрація ФОП - доля новачків, однак практика переконує у протилежному: в світі приватного підприємництва зустрічаються люди і з багаторічним досвідом.

Процедура до непристойності проста, особливо щодо документів. Реєстрація підприємця зажадає:

  1. копію паспорта;
  2. ксерокопію ідентифікаційного номера;
  3. якщо реєстрація ФОП проводиться іншою особою, то до двох документах додасться довіреність від підприємця.

Інші приємні бонуси для приватних підприємців:

  1. закони не передбачають мінімального статутного капіталу (звідси і стереотип про новачків - формат ФОП відкриває дорогу людям без стартової суми для бізнесу);
  2. режим розподілу майна та управлінську структуру підприємець встановлює сам.

Документи для реєстрації ФОП не проблема, оскільки список мінімальний. Головні труднощі зустрічають бізнесменів на етапі розгляду заявки. Тут ситуація аналогічна попередній: очікування відповіді від комісії триває від декількох днів до місяця - як пощастить. Гарантій ствердної відповіді теж немає.

Реєстрація приватного підприємства

Приватні підприємства систематично плутають з приватними підприємцями, обманюючи однаковим прикметником. У реальності це два окремих суб'єкта бізнесу. Реєстрація підприємця - це процедура, яка стосується фізичної особи, а підприємства - юридичної.

Відмінності в реєстрації складаються в документальній базі, яку зажадають в Кабміні. Створення підприємства в форматі ПП передбачає:

  1. виписку з Єдиного реєстру про внесення нової фірми;
  2. довіреність, якщо питання вирішується через третю особу;
  3. довідку про держреєстрацію з ГМС, якщо засновник - нерезидент;
  4. документи зі списку для приватних підприємців.


Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.