Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Зимовий відпочинок в Карпатах

Взимку в Карпатах ви точно відпочинете. Тому що там не буде вашої роботи, побутових проблем, знайомих магазинів і людей. Ви приїдете в абсолютно нову обстановку і по справжньому розвантажите голову від проблем. У Карпатах атмосфера абсолютно особлива. До слова, зараз багато практикують проводити в Карпатах не повноцінну відпустку, а переміщатися туди на віддалену роботу.

Таким чином, вісім годин на добу ви цілком можете витрачати на роботу, ще вісім - на сон, і ще вісім - на насолоду прекрасним гірським повітрям, чудовими пейзажами, відмінною кухнею і просто хорошим відпочинком. І в цій статті ми б хотіли ще трохи детальніше поговорити про переваги відпочинку в Карпатах: щоб ви точно переконалися в тому, що це - хороша ідея.

Вибравши для відпочинку тури у карпати, ви чудово відпочинете від міського шуму і суєти: навіть в тому випадку, якщо ви приїхали не повноцінно відпочити, а скажімо, попрацювати віддалено в новій для себе обстановці. Це - чудова можливість перезавантажитися і емоційно підготуватися до нових звершень.

Ви відпочинете навіть від готування їжі. Навряд чи в цьому краї багатому на чудову гастрономію, вам прийде в голову готувати самостійно. Взимку в Карпатах відмінно можна поїсти в готелях і ресторанах. І більшість із закладів пропонують прекрасну, автентичну кухню. Банош, бринза, бограч, капусняк з білими грибами, деруни зі свіжою сметаною - це тільки маленька частина того, чим вас частуватимуть. А додому в якості їстівних сувенірів ви можете відвезти сири, карпатські чаї, наливки а також багато іншого.

Піші прогулянки гірськими хребтами і лісами - це відмінна можливість відпочити і оздоровитися. Звичайно, лісом вас може і не здивувати, але гуляти гірським хребтом - задоволення, доступне тільки в Карпатах. Хайкинг - це ідеальне проведення часу в Карпатах, яке не потребує особливої фізичної підготовки. А якщо ви віддаєте перевагу суперактивну відпочинок, ви можете підкорити гірську вершину, наприклад, найвищу гору в Україні - Говерлу.

Кращі гірськолижні курорти в Україні, поза всяким сумнівом, розташовані саме в Карпатах. Новачок ви або профі, екстремал або спокійна людина - в Карпатах ви завжди знайдете заняття для душі. Хочете, катаєтеся на підйомниках, ходите, літаєте на професійних трасах. Особливо любимо цінителями зимового відпочинку гірськолижний курорт Буковель, також багато хто любить Драгобрат.

Насправді, Карпати люблять не тільки і не стільки завзяті екстремали. Не любите екстрим - вибирайте катання на снігоходах або санках. Варіантів - більш, ніж достатньо. І обов'язково не забудьте взяти з собою коханого чи кохану, адже Карпати - це дійсно дуже романтичне місце.

Казкова атмосфера. Особливо це актуально в передноворічний період, коли будиночки прикрашені святковими вогниками, в ресторанчиках - справжнісіньке хюгге, та й в цілому, споглядання засніжених вершин сприяє гарному настрою.

Карпатські чани - це щось на зразок локальної альтернативи лазнях і саунах. І це - ще одна важлива перевага Карпат. Не бійтеся, температура води 40 C і наситила вона цілющими карпатськими травами. Процедура практично не має протипоказань, але тим не менш, ми радимо вам порадитися перед нею з вашим лікарем. І звичайно ж, крім карпатських чанів, ви можете відвідати традиційну лазню, сауну або хамам, а також вибрати інші СПА-процедури по своєму смаку і самопочуттю.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.