Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Переваги автоматизації кафе

Завдяки автоматизації кафе вийде вести повний контроль за роботою бізнесу. Так є можливість зробити діяльність ефективнішою, що допоможе збільшити прибуток, підвищити конкурентоспроможність. 

Для чого потрібна автоматизація кафе?

Система автоматизації https://joinposter.com/business/cafe включає комплекс засобів, що розробляються в залежності від особливостей роботи організації. Це дозволяє поліпшити всі сфери закладу громадського харчування.

За допомогою системи виконується зручне обслуговування відвідувачів. Термінал використовується офіціантами для внесення замовлень в базу. Звідти інформація переходить до кухарів, які відразу ж починають готувати. Замовлення приймаються швидше, а ризик помилки мінімальний.

Наявність такої системи зручна для кухні та бару. Коли замовлення прийняте, кухар бачить його на дисплеї ПК. Завдяки цьому завжди можна звіритися з інформацією, щоб не помилитися. Таким же чином подаються заявки на напої в бар.

Система Poster підраховує суму замовлення, створює рахунок. Він передається клієнту, який може вибрати відповідний спосіб оплати - готівкою або карткою. Після цього гостю видається чек з усіма позиціями й сумою всього замовлення.

Завдяки наявності автоматизації буде в порядку і склад. Вся продукція фіксується в спеціальній базі. Система веде контроль за переміщенням товарів зі складу на кухню. У базі вказуються надходження, списання, терміни придатності. З її допомогою можна дізнатися про залишки.

За допомогою автоматизованої системи формуються, зберігаються і передаються всі бухгалтерські папери. Також вона допомагає робити звіти. Так вдасться уникнути неточностей в розрахунках, що дуже зручно для роботи кафе. Ще система застосовується в нарахуванні зарплат співробітникам.

Система ефективна з маркетингової точки зору. ПЗ веде статистику роботи закладу, створює звіти. Представлені результати допомагають оцінити ефективність діяльності кафе, а також поліпшити її.

Головні плюси

Система автоматизації кафе має наступні переваги:

  1. контроль за роботою співробітників;
  2. облік товарів;
  3. швидке обслуговування клієнтів;
  4. виявлення ефективності роботи;
  5. безпомилкові замовлення;
  6. контроль за цінами;
  7. захист від крадіжки продукції;
  8. ведення бухобліку.

Також система допомагає планувати акції та знижки, вносити зміни в меню в залежності від уподобань присутніх. Кафе з автоматизованою системою стає набагато популярнішим у клієнтів. Такий заклад громадського харчування хочеться відвідувати.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.