Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Найпоширеніші типи скління балконів

Якщо ви вирішили надовго облаштувати власне житло, щоб насолоджуватися комфортом і затишком, то варто звернути увагу на остекленение балкона, оскільки з цієї, на перший погляд, невеликої кімнати може вийти дуже гідний «апартамент», в якому будуть зберігатися не тільки речі.

Перед початком робіт важливо чітко розібратися з усіма дрібницями і основними типами скління, які сьогодні пропонують багато компаній, наприклад https://glasso.ua/.

Що вибрати: холодне або тепле скління

Тепле скління вимагає використання ПВХ або дерев'яних матеріалів, які знайти можна практично в будь-якому будівельному магазині.

Правильна обшивка периметра балкона цим матеріалом дозволить зберегти тут температуру на рівні кімнатної. Що стосується холодного скління, то для його реалізації знадобляться тільки алюмінієві напрямні і скло. Проблема в тому, що в разі холодного скління температура на балконі буде всього лише на 3-4 градуси вище в порівнянні з вуличною температурою під час зимових морозів. Втім, кожна людина керується своїми міркуваннями, вибираючи той чи інший тип.

Ціни на скління балконів варіюються в залежності від якості і кількості використовуваних матеріалів. Наприклад, алюмінієвий профіль - досить дешевий матеріал, проте в той же час забезпечує надійність і довговічність, чого не скажеш про дерево. Саме тому ви повинні приділяти особливу увагу вибору відповідних матеріалів, кожен з яких підійде для використання в певних умовах.

ПВХ і дерево для скління балконів

Багато з нас хотіли б зробити з балкона справжню кімнату, в якій можна проводити час під час літньої спеки, а взимку насолоджуватися навколишньою білизною снігу в теплі. Для цих цілей балкони обшивають деревом і панелями ПВХ, які ідеально зберігають кімнатну температуру. Обов'язковою вимогою є установка двох камер скла, оскільки між ними зберігається повітря для саморегуляції температури.

Ще один сучасний варіант - безрамне скління балконів. В даному випадку всі роботи займають не більше 1 робочого дня, але ви отримуєте готовий проект «під ключ». Якщо ви прагнете реалізувати красивий і запам'ятовується інтер'єр в квартирі, то скління - це складова частина обов'язкових робіт по ремонту балкона, які вам доведеться проводити для досягнення поставлених цілей.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.