Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Грамотна хімчистка килимів та м'яких меблів

У квартирі має бути чисто - це знає кожен. Бруд, плями, негарні сліди від їжі, вуличного взуття, шерсть тварин - все це дає простір для бактерій, які із задоволенням розмножуються на подібних територіях. Саме тому дуже важливо підтримувати чистоту у власному будинку.

Але не завжди це просто. Для ряду поверхонь досить обробки спеціальним миючим засобом, купити який можна в будь-якому супермаркеті. Деякі речі легко очищаються пилососом або закидають в пральну машинку. Але як бути з килимами або великими, важкими меблями, які вибагливі до побутової хімії? Правильна відповідь - звертатися в хімчистку. Це не тільки заощадить ваш час, але і дозволить максимально якісно очистити меблі і килим навіть від складних плям.

Тягти в хімчистку важезні килими і диван ?! Звичайно ж, це зайве. Ваші меблі прекрасно роками стоїть на своїх місцях, і чіпати її зовсім нема чого. Викличте фахівців на будинок. Послуга "виїзна хімчистка" включає в себе приїзд майстра і догляд за вашими меблями прямо вдома або в офісі.

Які речі можна піддавати хімчистці?

Орієнтуватися можна на сайт https://www.moi-divan.kiev.ua/, що пропонує кращі варіанти послуг з хімчистці килимів і м'яких меблів. Доступна чистка меблів і килимів з наступних матеріалів:

  1. Синтетика;
  2. Килими з натуральних матеріалів;
  3. Меблі зі шкірозамінника і шкіри - особливо актуально, коли ви хочете привести в порядок офісні меблі;
  4. М'які меблі - найпоширеніший варіант в квартирах і приватних будинках.

В якому випадку допоможе хімчистка?

У будь-якому випадку, якщо у вас не виходить вивести плями самостійно, на допомогу приходить хімчистка. Які плями частіше за інших викликають труднощі?

  1. Від наслідків трапези - чаю та кави, вина і алкоголю, кетчупу і соусів, олії та жиру, ягід і фруктів;
  2. Від наслідків творчості - від чорнила, фломастерів, пластиліну і фарби;
  3. Від наслідків тварин - сліди, вуличний бруд, екскременти;
  4. Від наслідків ремонту або будівництва - лаку, будівельного сміття;
  5. Від ситуацій, які спричинили появу крові, іржі, мазуту, бензину.

Скільки це коштує?

Попередній розрахунок можна здійснити по телефону або в режимі онлайн: залиште заявку на сайті, і менеджер клінінгової компанії зв'яжеться з вами для повноцінного розрахунку вартості. Назвати підсумкову суму заздалегідь неможливо - потрібно враховувати ступінь забруднення, матеріал, з якого виготовлені меблі та інші нюанси.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.