Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

З якого віку віддати дитину на англійську і як вибрати правильну школу

Немає необхідності говорити про важливість вивчення англійської мови в сучасному світі. І для цієї мети нам на сьогоднішній день доступні всі можливі засоби. У цій статті ми поговоримо про всі відомі методи і форматах навчання.

Будь-який сучасний батько розуміє важливість вивчення англійської мови для своєї дитини. Якщо відвідування інших гуртків і факультативів іноді ставиться під сумнів, то практично жоден з батьків не стане заперечувати важливість відвідування факультативів англійської. Всі розуміють, часто шкільних уроків може не вистачити на увазі того, що багато шкіл зараз переповнені і вчитель просто не в силах приділити якісне час всім 30 дітям класу. Чим більше група, тим більш самостійними повинні бути в ній учні.

За підсумком, ті діти, які відвідують курси https://cambridge-club.kiev.ua/ на стороні часто досягають успіху в тій же шкільній програмі, а ті, що не відвідують, відстають. У даній ситуації першим рішенням для багатьох виступають приватні школи і освітні курси. Напевно, майже в кожному будинку по сусідству або в межах району є такі.

Ці школи пропонують приблизно схожий спектр послуг: навчання загальної англійської, підготовка до міжнародних іспитів, відправка студентів за кордон на мовні канікули або на навчання до вищих навчальних закладів. У чому ж принципова відмінність і яку школу вибрати для свого чада? Принципових відмінностей між цими школами немає. Вони все влаштовано за схожим принципом і займаються по одним і тим же Оксфордським і Кембриджським посібниками. В якості реклами деякі можуть стверджувати, що мають "унікальну методику", проте на перевірку цієї "унікальною методикою" виявляться всі ті ж самі книжки. Найчастіше вони також включені і в загальноосвітніх школах. В деякі великих містах є невелика кількість шкіл, які намагаються йти іншим шляхом і-таки привозять цікаві методики з-за кордону.

Якщо говорити узагальнено, то ці методики мають як свої плюси, так і свої мінуси. І з кожною з них батькам слід ознайомитися самостійно, щоб вибрати відповідну для своєї дитини. Одне можна сказати точно - вони, як правило, гарні в чомусь одному, але глобально із завданням вивчити англійську ті ж Оксфордські і Кембриджські видання справляються краще.

Саме з цієї причини переважна більшість шкіл і курсів займаються за даними посібниками. Коли перед вами стоїть вибір, на які ж курси віддати вашої дитини, пам'ятайте, що вони всі працюють за схожим принципом. І тут все буде залежати від конкретного вчителя. Є чимало талановитих викладачів і це буде чудово, якщо вам попадеться саме такий.

Однак, тут має сенс уточнити, що в подібних освітніх установах найчастіше велика текучка кадрів. І багато з тих, хто працюють там учителями - це студенти або ж ті люди, які знайшли тут тимчасову роботу. Набагато менший відсоток серед них - це ті, хто має диплом педагога іноземних мов. Часто причина тому - низька оплата праці за годину.

Відгуки по конкретній школі ви можете знайти в Інтернеті. Друге можливе рішення - це репетитори. Якщо це формат оффлайн навчання є у вашому місті, то таких вчителів вкрай мало, тому як працювати самі на себе можуть тільки дуже затребувані фахівці, у яких немає відбою від клієнтів.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.