Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Літні сарафани: з чим і як їх носити?

Майже у кожної дівчинки, дівчини чи жінки є така зручна та гарна річ як сарафан. Особливо такий одяг комфортний влітку, оскільки дозволяє залишатись красивою та жіночною навіть в найспекотнішу погоду. А в цій статті ми розповімо про те, які сарафани сьогодні популярні та з чим і як їх носити.

Мода: з чим і як носити

Сарафан – це універсальний вид одягу, який підійде як для прогулянки в парку, так і для роботи в офісі. Важливо лише правильно підібрати фасон та колір, щоб створити вдалий образ на будь-який випадок. Великим попитом користуються саме легкі фасони для теплої пори року, адже існує величезний вибір таких сарафанів у різних кольорах та дизайнах. А якщо вас цікавить, де можна знайти тапридбати ідеальні літні сарафани від виробника, інтернет-магазин «Вірна» - до ваших послуг!

Якщо говорити про моду, то ми рекомендуємо звернути увагу на наступні фасони:

  1. Легкі на бретелях в стилі білизни. Моделі на бретелях підійдуть для молодих дівчат, котрі хочуть трохи підкреслити свою сексуальність та жіночність. Є варіанти як з тоненькими, так і широкими бретелями. Останні, до речі, частіше використовують при пошитті більш стриманих моделей, які чудово підійдуть для роботи або ділової зустрічі.
  2. У грецькому стилі. Вже декілька років поспіль ця модель не виходить із моди. Відмінною рисою грецького стилю є завищена лінія талії та використання для пошиття легких тканин. Частіше всього таку модель шиють довгою по полу, стриманого світлого кольору, переважно білого чи блакитного, та прикрашають лаконічним декором.
  3. Довгі в підлогу. Ще одним трендом котрий підкорює серця панянок вже багато років, є довгі до самої підлоги фасони. Унікальність таких речей в тому, що вони однаково добре пасують як худеньким дівчатам, так і власницям пишних форм.
  4. Пляжні моделі. Така модель може з легкістю замінити пляжне парео та буде ідеальним варіантом для літнього відпочинку на морі. Радимо віддавати перевагу напівпрозорим тканинам світлого кольору під якими видно купальник.

Як бачите, сучасний інтернет-магазин жіночого одягу дозволяє обрати будь-який варіант. Варто лише враховувати свій тип фігури, підібрати вдалий колір та прицінитись до обраних речей. А далі досить лише кілька кліків і обраний товар прямуватиме до вас у будь-яке місто України.

Висновок

Сарафан – це ідеальний вид одягу, здатний підкреслить красу кожної жінки. Важливо лише підібрати ту модель, яка підійде саме вам. А носити його можна будь-куди: на роботу чи побачення, на прогулянку до парку чи пікнік. Крім того, цей вид суконь ніколи не вийде з моди, та ще довго зможе  радувати вас своєю легкістю та зручністю.

Джерело: virna.ua



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.