Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Лікування саркоми Капоші в Ізраїлі - сучасні методи і досвідчені фахівці

Онкологія виступає одним з пріоритетних напрямків медицини Ізраїлю, що входить в число лідерів за популярністю у медичних туристів. Різні види онкозахворювань успішно лікуються в ізраїльських клініках завдяки застосуванню сучасних методик і новітніх препаратів, проведення лікувально-діагностичних процедур на високотехнологічному обладнанні.

Найвищий рівень кваліфікації фахівців-онкологів, досконале володіння прогресивними технологіями дозволяє домагатися позитивної динаміки навіть на пізніх стадіях захворювання. Лікування саркоми Капоші в Ізраїлі проводиться з використанням високоефективних консервативних методів, в більшості випадків, що забезпечують сприятливий прогноз без оперативного втручання.

  1. 5000 зарубіжних пацієнтів щорічно проходять лікування в клініці Лісод - отзывы можна побачити тут.
  2. 82% вдалих випадків лікування консервативними методами
  3. 24 - годинне супровід російською мовою

Величезна увага приділяється також своєчасної правильної діагностики патології, від якої залежить дієвість підібраних методів лікування. Сучасне обладнання, яким оснащені діагностичні центри провідних ізраїльських клінік, дозволяє точно виявляти новоутворення на ранніх стадіях розвитку.

Вхідні в програму лікування прогресивні протипухлинні методики дають можливість усунути онкоутворення, купірувати хворобливі ознаки і запобігти розвитку рецидивів. Проведення комплексної терапії на початкових етапах захворювання більш, ніж в 90% випадків забезпечує стійку тривалу ремісію. Істотно менша, ніж в США і Європі вартість лікування є доступною для медичних туристів.

Саркома Капоші. Методи лікування захворювання

Саркома Капоші є онкозахворюванням шкіри, причини виникнення якого полягають, швидше за все, в вірусному інфікуванні. Дослідження показують, що даний вид саркоми розвивається в якості одного з основних ускладнень більш, ніж у половини ВІЛ-інфікованих. Крім того, дуже часто ця злоякісна патологія діагностується у пацієнтів, які заражені вірусом герпесу.

Методи лікування саркоми Капоші в ізраїльських клініках підбираються з урахуванням розміру і локалізації онкоутворення, стадії захворювання, загального стану пацієнта. Онкологи Ізраїлю віддають перевагу консервативним методам терапії, вдаючись до хірургічного лікування тільки в крайніх випадках.

Медикаментозна терапія

Якщо саркома Капоші розвивається на тлі гострого перебігу ВІЛ, пацієнту показана антиретровірусна терапія. Також призначаються препарати, які зміцнюють імунітет і стимулюють протипухлинну активність, такі як інтерферон.

Лікарські препарати приймаються перорально або використовуються для обробки ураженої ділянки. Фармацевтична галузь Ізраїлю виробляє ряд мазей і гелів, місцеве застосування яких значно послаблює клінічні симптоми.

Хіміотерапія

Курси хіміотерапії ефективні при будь-якій стадії захворювання, часто застосовуються в поєднанні з радіотерапією. Після оперативного втручання хіміотерапія спрямована на знищення збережених в організмі пацієнта злоякісних клітин і попередження розвитку рецидиву.

У разі неоперабельности пацієнта, хіміотерапевтичні курси показані в якості самостійного методу лікування. В ізраїльських клініках використовуються хіміопрепарати останніх поколінь, що відрізняються від традиційних меншою токсичністю і мінімальною кількістю виражених побічних ефектів.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.