Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Знищення короїда в дерев'яному будинку

Знищення короїдів та інших деревних жуків є основним напрямком центру дезінфекції та гігієни.

Всі фахівці мають освіти і допуски для робіт, що є запорукою успіху якісного результату виконуваних робіт.

Фахівці фірми позбавлять вас від меблевого точильника в будь-якому виробі з дерева (рами картини, комоди, стільці, шафи, предмети інтер'єру з дерева).

Так само виведемо з гарантією жуків шкідників зі стін будівлі і інших дерев'яних елементів. Дізнатись більше можна за посиланням на источник.

Захистимо ваш будинок від жуків точильщиков, вусанів, довгоносиків. Запобіжимо зараження стін грибком цвілі і гниття.

Методи боротьби з короїдом

У багатьох власників заміської нерухомості споруда виконана повністю з деревини. Це модно зараз, плюс екологічно чисто. Ринок переповнений пропозиціями про покупку будинків з бруса, які залишається тільки зібрати.

Але мало хто з нас замислюється про відхід за такого цінного і красивою покупкою, а між тим, основна її загроза жук - короїд. Знищення короїда для власників дерев'яних будівель стає, мало не щоденною роботою, коли жук облюбував житло. Потурання в даному випадку може призвести до сумних наслідків у вигляді гнилих вінців або повністю поїдені балок перекриття.

Якщо ви помітили отвори в деревині, чуєте клацаючі звуки в стінах або побудували новий будинок, не відкладайте з його захистом. Пам'ятайте, що профілактичні заходи набагато дещевле, ніж лікування або відновлення зруйнованого будинку.

За 20 років плідної діяльності ми розробили ефективні схеми впливу на шкідників дерев'яних будинків. У нашому арсеналі всі доступні методи боротьби з комахами, які оселилися в дерев'яній споруді.

Незважаючи на те, що дерево вважається екологічно чистим матеріалом, який дуже часто використовується в будівництві будинків, у нього є недоліки. Воно може піддаватися впливу з боку деяких біологічних факторів. Різні комахи, гризуни здатні пошкоджувати його.

Волога також робить свій негативний вплив на дерев'яні конструкції, в наслідок вони починають гнити і перетворюються з міцних конструкцій в трухляві. Можна уникнути всього перерахованого вище в тому випадку, якщо перед будівництвом, здійснити обробку будівельного матеріалу спеціальними засобами.

Обробка будинку від впливу комах

Руйнівний вплив на дерев'яний будинок надають терміти, мурахи, жуки короїди. Для того щоб уникнути цього використовуються спеціальні хімічні засоби.

Препарати, що містять в своєму складі біоциди, здатні проникати глибоко в деревину і тим самим відштовхнути шкідників. В даний час існує величезна кількість речовин, які здатні вбивати шкідників за одну обробку і зберегти свої токсичні дії на протязі декількох років.

При роботі з такими засобами, слід дотримуватися правил безпеки, щоб не викликати опіки і отруєння.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.