Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

КРАЩІ МІСЦЯ УКРАЇНИ ДЛЯ ВІДПОЧИНКУ НА МОРЕ

Україна - прекрасна країна, яка приваблює відмінними умовами, як для зимового, так і літнього відпочинку. Країна приваблює цікавою історією, культурою, пам'ятками та традиціями. Розглянемо топ кращих місця для відпочинку на морі в Україні, з огляду на відгуки туристів і гостинності представників різних міст зазначеної держави. Відразу хотілося б відзначити, що відпочинок в нижчеописаних місцях з точки зору фінансових витрат більш ніж лояльний. Зокрема, це стосується готелів Бердянська, Херсона та Одеси.

Майже тисяча кілометрів піщаних пісків створюють найкомфортніші умови для літнього відпочинку. У розпал літніх відпусток вода прогрівається до 25 градусів Цельсія. Крім відмінних умов, цінники на проживання в курортних містах набагато менше, ніж в інших країнах. Тому відмінний, але в той же час бюджетний відпочинок разом з https://vidpochivai.com.ua/citylist/berdynsk/ вам забезпечений.

Бердянськ

Йдеться про невелике курортне місто, що омивається Азовським морем. Знаходиться в Запорізькій області. Щорічно влітку сюди приїжджає колосальну кількість туристів, по «Приморці» не пройти. Все заставлено торговими лавками для мандрівників. На окрему увагу заслуговує найбільший в Україні аквапарк і продумана розважальна інфраструктура. Навіть самі українці намагаються хоча б на кілька днів потрапити влітку в Бердянськ, тому що місто відрізняється чистими пляжами і мінімумом виробничих потужностей. Відноситься до числа кращих місць України для літнього відпочинку з дітьми.

Крім теплого моря і відмінного засмаги, організовується маса екскурсій. Старовинні храми, прекрасна природа, стародавні пам'ятники і безліч дитячих атракціонів залишать приємні спогади про проведений час в Україні.

Склад морської води

Вона містить безліч мінеральних солей (магній, кальцій, натрій, калій і т. Д.) І життєво важливих мікроелементів (йод, селен і т. Д.). Море - це середовище, в якому тут зародилося життя. Ми до сих пір зберегли в собі живий «акваріум». Морська вода, по своїй схожості з нашою плазмою, допомагає регулювати наш PH і знижує кислотність нашого тіла. Її мінеральні солі іонізовані і тому легше засвоюються нашим організмом. Щоб вони проникали в шкіру, купайтеся у відкритому купальнику, а не в гідрокостюмі. Але корисна тільки чиста вода, без промислових стоків.

Користь для суглобів

Купання в морській воді послаблює навантаження на суглоби: якщо ви поринете в морську воду по шию, сила Архімеда зменшить вагу в 10 разів !. Таким чином, замість того, щоб підтримувати 75 кг, тіло важить всього 7,5! Суглоби більше не піддаються цьому навантаженні. У дослідженні на 85 регулярних плавців в морській воді, 2/3 страждають остеоартритом заявили, що ці ванни зменшують біль в суглобах.

Найбезпечніше знеболююче

Анальгетичні властивості морської води забезпечені її складом. Вона знімає біль, і дія холоду, яке також використовується в кріотерапії, також ефективно.

Поліпшення кровообігу

Різниця температури води і повітря спонукає організм адаптуватися. Кровоносні судини звужуються, коли холодно, і розширюються, коли жарко. Завдяки цій вправі вени і артерії стають більш тонізувати, що допомагає боротися з венозною недостатністю і вагою в ногах.

Відродження морального духу

Ванни з морською водою діють як антидепресант. 78% купальщиків, опитаних в дослідженні курортолога, заявили, що купання в морі піднімає їм настрій. Морськими купаннями заспокоюють людей з психічними розладами в стадії агресії.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.