Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Крапельний полив: ефективний спосіб отримання кращого врожаю

Система крапельного зрошення - найекономічніший і ефективний спосіб поливу невеликого городу і великого фермерського угіддя. Аграрії з усього світу обирають саме крапельний полив, вважаючи за краще його іншим товарам.

Зробити систему автоматичного поливу можна самостійно або купити готовий набір, повністю готовий до установки, що набагато зручніше. Замовити якісні системи зрошення за доступними цінами пропонує вам інтернет-магазин «Водяний», а купить капельный полив можна, перейшовши за посиланням.

У чому причина популярності крапельного поливу

У порівнянні з іншими способами зрошення, крапельний полив має ряд переваг в плані інтересів аграрія і користі для рослин. Основними перевагами методу стали:

1. Істотне скорочення витрати води і електроенергії. Якщо звичайні дощовики здатні витратити кілька літрів води за хвилину, то при крапельному зрошенні витрата знижується до 5 разів і більше, полив проводиться безпосередньо в прикореневу частину.

2. Простота установки. Систему можна встановити на ділянці будь-якої площі і ландшафту, в тому числі в низині.

3. Невисока ціна. У складі набору для автоматичного поливу немає дорогих деталей тому ціна системи, більш ніж лояльна, і доступна для кожного аграрія і садівника любителя.

4. Можливість підключення до будь-якої магістралі - свердловині або колодязя, обладнану насосами, а також центрального водопроводу.

5. Автоматизація поливу, як результат зниження людських трудовитрат, зменшення витрат на оплату праці робітникам (для аграріїв).

По центральній магістралі вода з джерела подається до крапельним стрічок, на яких розташовані емітери різного діаметру. Залежно від площі ділянки, можна легко зробити розгалуження будь-якого розміру, щоб при поливі охоплювалися всі рослини.

Де купити якісний крапельний полив

Купити готову систему крапельного зрошення, шланг для поливу, краплинні стрічки з емітерами і інші товари для садівництва найкраще в інтернеті. Замовити товари можна в магазині Водяний, вибравши потрібну позицію з каталогу. Асортимент і ціни компанії стануть приємним сюрпризом. На усі товари є ліцензія і сертифікати, здійснюється доставка в усі міста. Для оптових покупців і постійних партнерів діє гнучка система знижок в форматі програми лояльності.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.