Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

4 причини замовляти екопродукти

ECO, BIO, Organic, Natural - полиці супермаркетів зараз заповнені товарами з такими написами на етикетках. Останнім часом виробники багатьох брендів роблять ставку на екологічність і натуральні компоненти в складі, тому що споживачів все більше і більше тягне на все органічне і корисне. І це не дивно: ми живемо за часів усвідомленого споживання, коли звертати увагу на склад продуктів - перше правило при покупці, а цікавитися питаннями правильного раціону, здоров'я і чистоти навколишнього середовища - це не мода, а частина повсякденності.

Якщо ви ще не входите до числа тих, хто намагається забезпечити собі правильне збалансоване харчування і вибирає продукти в інтернет-магазині https://eco-lavca.ua/ за принципом натуральності та екологічності, ми розповімо, чому варто переглянути погляди на раціон і почати купувати екопродукти:

1. Користь для здоров'я. Здорова їжа - здорове тіло. Вживаючи екопродукти, ви знижуєте ризик отримання шкоди для організму, адже в органічній їжі не міститься шкідливих хімічних сполук, пестицидів, антибіотиків, токсинів та інших сумнівних речовин. Крім того, свіжі овочі, натуральне молоко, м'ясо і риба в раціоні дозволять налагодити травлення та отримати всі необхідні поживні речовини.

2. Менше витрат - більше енергії. Чи знали ви, що відчуття насичення залежить не стільки від кількості з'їденого, скільки від його якості? Органічні продукти містять в собі набагато більше поживних і біологічно активних речовин, мінералів, вітамінів і макроелементів. Яйця, риба, фрукти, боби та інші натуральні джерела білка і вуглеводів краще вгамують голод і дадуть відчуття ситості. Вас не буде постійно тягнути на солоденьке або солоненьке, і ви перестанете перебиватися всякими шкідливими батончиками. Це принесе користь не тільки здоров'ю, але і вашому гаманцю: не буде зайвих витрат на снеки та перекуси.

3. Смакові якості. Погодься, що фрукти та овочі з власної грядки набагато смачніші, ніж куплені в супермаркеті. Так що ваша вечеря може бути не тільки корисною, але і смачною, якщо для її приготування ви будете використовувати органічні інгредієнти. Біопродукти не містять штучних ароматизаторів та інших добавок, тому і смакові якості у них кращі. Зверніть увагу, що в органіці немає штучних консервантів, тому строк придатності обмежений сильніше. Однак дотримуючись термінів і норм зберігання, ви отримаєте свіжіший і дуже смачний продукт, ніж аналогічний на полиці великого магазину.

4. Турбота про навколишнє середовище. Віддаючи перевагу їжі органічного походження, ви приносите користь не тільки собі, а й екології. Технології виробництва екопродуктів не шкодять навколишньому середовищу: при вирощуванні овочів і фруктів не використовуються хімікати та шкідливі добрива, а тварин і птахів годують тільки натуральними кормами.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.