Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Що треба знати про кабельний лоток металевий

Кабельний лоток металевий - це електротехнічне вироби для прокладки силових і інформаційних електрокабелів. Металевий профіль виробляють з нержавіючої або оцинкованої сталі для збереження корозійної стійкості в агресивних середовищах промисловості, комерційних і складських приміщеннях, а також для забезпечення тривалого експлуатаційного терміну.

Застосування супутніх монтажних аксесуарів забезпечують установку кабельних лотків металевих і подальшу організацію силових електротрасс стельового, настінного, похилого або комбінованого типу. Металлические лотки для кабеля ДКС и ИЕК можна придбати, перейшовши за посиланням.

Перфорований лоток металевий

Має цілісний прокатний профіль з перфорованої основою, отриманий шляхом гарячої прокатки. Перфорація профілю здійснюється методом штампування, що значно знижує загальну вагу всієї системи.

Неперфорований лоток металевий

Виготовляється з рулонної сталі, має цільну основу. Застосуємо у вологих, хімічно-агресивних приміщеннях.

Сітчастий кабельний лоток металевий

Виготовляється з сталевого дроту, оцинкованої методом гарячого занурення. Діаметр прута варіюється від 3 до 5 мм. Міцність, жорсткість конструкції забезпечує сталевий каркас.

Кабельрост

Кабеленесучі системи сходового типу з високою несучою здатністю. Чи можливо застосувати для проектування кабельних трас з підвищеним навантаженням.

Призначення

Кабельний лоток металевий призначений для розміщення і організації кабельних трас з подальшим захистом від механічних деструкцій, а високі показники пожаростойкости дозволяють застосування кабельних металевих лотків в вогнестійких системах для електрокабелів евакуаційного енергопостачання.

Матеріали

Кабельні лотки металеві виробляють з нержавіючої сталі і холоднокатаної сталі. Для захисту літаків від корозії виробництва застосовують такі види обробки металу: за методом Сендзимира, гаряче цинкування, Оцинковування гальванічним способом, цинк-ламельное покриття. Підбір металевих кабельних лотків визначається за типом установки і виду монтажних умов.

Методи покриття цинком

Корозійний захист кабельним металевим лотків дають два основні методи обробки металу - Оцинковування гарячим способом і за методом Сендзиміра. Гаряче цинкування - надійний і економічний вид покриття, в результаті хімічних реакцій на поверхні металу утворюється карбонатно-цинковий шар, в подальшому запобігає утворенню корозії.

Обробка кабельних лотків металевих за методом Сендзиміра, здійснюється проточним методом безперервного гарячого цинкування. Шар цинку до 23 мкм, забезпечує хороше зчеплення з поверхнею, забезпечуючи високий антикорозійний захист.

Товщина листа кабельного лотка

Стандартний ряд товщини листа, з якого виробляється кабельний лоток металевий - 0,5, 0,7, 0,8, 1,0, 1,2, 1,5 мм. Чим товщі лоток, тим він важче, міцніше і дорожче. Товщина кабельного металевого лотка безпосередньо впливає на його міцність, надійність і довговічність.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.