Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як вибрати подарунок чоловікові

Напередодні свят проблема вибору подарунків для близьких людей стоїть перед кожним. Особливо це актуально напередодні Нового року, коли метушня, відсутність часу і ідей, грає не на вашу користь. Про що і говорить розчарування на обличчях у момент отримання невдалого подарунка. Швидше за все, кожна жінка коли-небудь стикалася з такою проблемою - що подарувати чоловікові (коханому, татові, брату чи просто друга).

Що потрібно зробити спочатку

З чого слід почати: по-перше, потрібно визначити бюджет, який ви плануєте витратити на оригінальні подарунки, по-друге, терміни, по-третє, кількість самих одержувачів для кого ви будете намагатися. Звичайно, не слід сильно заморочуватися, це може бути якась приємна дрібниця, дрібничка. Як кажуть психологи - "чоловікові треба дарувати подарунки два рази в рік: один - на день народження, другий - на 23 лютого", тому балувати треба обережно.

Подарунок чоловікові

Щоб не витрачати багато часу на покупку подарунків для кожного окремо, можна вибрати що-небудь універсальне, відповідне і коханому і татові. Тут потрібно керуватися критеріями практичності і корисності речі, наприклад, предмети туалету, сорочка або щось з інструменту, по суті, адже головне - увага.

Також для подарунка чоловікам підійдуть ділові аксесуари: мобільні телефони останніх моделей, шкіряні портфелі або щось із сучасних гаджетів.

Якщо ж ви хочете по-справжньому здивувати чоловіка, тоді підключіть всю свою уяву і пам'ять. Тут потрібен тільки індивідуальний підхід: чим займається, мрії, інтереси, хобі, колекціонування, все стане в нагоді. Поставте себе на його місце і спробуйте припустити чому б ви зраділи, або може бути, коли-небудь сам чоловік говорив, ненароком, що йому потрібно.

Відмінним варіантом подарунка може виступати гуртка, але не просто гуртка, а зроблена індивідуально з любов'ю. Для цього можна замовити кухоль з написом, яка б залишила слід у душі і зігрівала добрими словами кожну кава-паузу.

В наші дні все можна замовити через інтернет, тим самим не метушитися і не бігати по магазинах, але є і мінуси - це потрібно робити заздалегідь, враховуючи доставку. Спеціалізовані сайти, інтернет-магазини, де консультанти допоможуть зорієнтуватися в асортименті, набагато спрощують завдання.

Як вибрати подарунок чоловікові

Є ще одна ідея, хоч вона і банальна, зате безпрограшна, але підійде вона тільки для коханого. Влаштуйте вечерю при свічках з продовженням в спальні - це найкраща перспектива на вечір для нього, та й вам буде не нудно.

А найпростіше - запитати самого чоловіка, якщо така можливість є, обов'язково нею скористайтеся.

Вибір подарунків завжди дуже енергоємна процедура, але нікуди від неї не дінешся. Близьких людей потрібно радувати, адже вони найдорожчі і улюблені.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.