Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Переваги бетонних підлог

Бетонні підлоги стали незамінними на всіх промислових об'єктах. Це безпосередньо пов'язано з їх основними незаперечними перевагами.

Серед них можна виділити найбільш основні:

  1. Бетонні підлоги сміливо можна назвати екологічно чистими, бо саме це є однією з основних властивостей матеріалу, з якого вони зроблені.
  2. Ці типи підлог стійкі до води і агресивних хімічних речовин. Завдяки цій особливості, бетонна підлога і бетонная дорога не втрачають свого зовнішнього вигляду.
  3. Сміливо можна сказати, що бетонна підлога не боїться вогню і високих температур.
  4. Таке покриття не вимагає реставрації та може прослужити більше 20 років.

Всі ці переваги роблять бетонные полы настільки популярними. Однак, щоб встановити їх, потрібно знати деякі основні моменти. Наливні підлоги на бетонній стяжці підвищують міцність основи та захищають поверхню від механічних пошкоджень. Крім того, вони забезпечують ідеально рівну поверхню, навіть якщо основа не є плоскою. З наливним покриттям легко працювати, адже потрібно ретельно розчинити суху суміш або використовувати вже готовий розчин.

Навіть в даний час бетонні підлоги заливають, при будівництві приватних будинків. Їх популярність обумовлена ​​такими якостями, як довговічність і відносно доступна вартість. Заливка бетонної підлоги не вимагає особливих навичок і знань.

Головне мати необхідні інструменти та спеціальне обладнання. Серед них вам знадобляться кельма, полутер (допомагає вирівняти поверхню підлоги), дерев'яні рейки та нівелір. Бетонний розчин змішують з цементом, водою, гравієм і піском.

Перед заливкою добре підготуйте поверхню. Вона повинна бути гладкою і чистою. Також слід враховувати, що якщо підлога знаходиться на першому поверсі, необхідно спочатку залити шар глини, а потім ретельно вирівняти його.

На всіх етапах вам потрібно буде дотримуватися послідовності. Важливо максимально вирівняти бетонну підлогу і дати їй повністю висохнути.

Але якщо ви не впевнені в собі - то завжди можете звертатися до професіоналів в цій сфері. І економити в цьому випадку буде недоцільно.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.