Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як обрати тенісну ракетку?

Настільний теніс - це гра міліметрів, де дуже важлива комбінація тіла, ніг і рук. Кращі гравці можуть моментально пристосуватися до стилю і руху своїх супротивників. Навіть новачки в перебігу гри можуть налаштувати свою гру так, щоб протистояти улюбленим кидкам противника. Розвиваючись як гравці, ми починаємо вибирати кращі захоплення, стиль гри, улюблені подачі і типи ударів для себе.

Існує нескінченна різноманітність стилів, і кожен гравець, навіть на найвищому рівні, унікальний у своїй грі в настільний теніс. У зв'язку з чим існує величезна кількість інвентарю для настільного тенісу на сайті Tennisgo, який виготовляється під певні переваги гравців. Як тільки ви пройдете етап навчання, у вас буде величезна різноманітність вибору ракеток для підвищення ефективності вашої гри.

Більшість гравців змінюють ракетки кілька разів у міру того, як вони прогресують у спорті, вивчаючи те, що найкраще підходить для їх гри, або те, що допомагає їм вчитися краще під час тренування. Коли прийде час вибрати свою власну ракетку, разнобразие вибору між рукояткою, гумою або основою можуть ускладнити процес вибору.

З чого складається ракетка:

Ракетка складається з 6 основних частин. Є ручка, підстава, передня губка і гумова накладка, а також задня губка і гумова накладка. Кожна з цих частин може сильно вплинути на Вашу гру, тому краще знати базові основи фізичних властивостей ракетки перш ніж купити нову. Давайте розберемося, як знайти кращу ракетку для вас!

Крок 1 - Захоплення:

Як ви тримаєте ракетку? Переважна більшість гравців використовують європейський захоплення. Але є ще гравці, особливо в Азії, які грають з ручкою з азіатським захопленням. У нашому магазині в Бішкеку ми пропонуємо Вам великий вибір ракеткок для європейського захоплення з прямими або вигнутими ручками. Зазвичай прямі рукоятки використовують гравці люблять тримати її вільно, тоді як вигнуті використовують гравці з міцною хваткою. У нас в Киргизстані більш поширений європейський захоплення.

Крок 2 - Стиль гри:

Ракетка в кінцевому підсумку дуже особистий вибір. У кожного гравця свій стиль і розмах, але є ракетки, які підходять для загальних стилів гри. Отже, який у Вас стиль гри в настільний теніс? Ви атакуючий гравець, який завдає потужного удару? Захисний гравець, який використовує розташування, терпіння і хитрість, щоб перемогти супротивників? Або ви віддаєте перевагу контролю, вважаючи за краще акуратно розміщувати свої постріли і переміщати противника з боку в бік?

Зіграйте в кілька ігор і зверніть увагу на свій стиль і переваги. Або попросіть друга, тренера або опонента подивитися, як ви граєте, і сказати свою думку про ваші уподобання і розташуванням.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.