Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Миття вікон і фасадів

Миття вікон і фасадів - вже така ж поширена клінінгова послуга, як, наприклад, миття машин, прибирання офісів, хімчистка і т.п. Вона цілком доступна за вартістю, тому їй користуються не тільки державні організації та юридичні особи, а й звичайні громадяни. При цьому ціна на миття вікон офісу не сильно відрізняється від ціни на миття вікон в квартирі, тому скористатися послугою home-klining.in.ua/moika_okon.html можуть не тільки великі компанії, а й навіть мікробізнес і приватні підприємці. Це набагато простіше і дешевше, ніж доплачувати штатної прибиральниці або займатися цим самостійно.

Кому і навіщо потрібні послуги миття вікон і фасадів?

Професійне миття вікон користується попитом по цілому ряду причин:

  1. Мити вікна складно. Процес забирає багато сил. Крім того, потрібно знати технологію, володіти терпінням і спритністю, мати спеціальне обладнання і засоби для того щоб якісно зробити цю роботу.
  2. Миття вікон зовні пов'язане з ризиком випасти, особливо, якщо приміщення розташоване вище 2 поверху. Можна отримати не просто травму, а травму, не сумісну з життям.
  3. Процес нешвидкий, займає як мінімум 2-3 години. Не у кожного вони є. А якщо і є, то в будь-якому випадку хочеться їх витратити на щось більш приємне або корисне.
  4. Миття вікон в квартирі неможливо через тимчасову втрату працездатності. При цьому бажання просити кого-небудь з друзів або родичів теж немає. Дійсно, під час хвороби немає ні сил, ні бажання, ні можливості зробити яку-небудь прибирання. Тому простіше довірити це професіоналам.
  5. Якщо ви скоро станете мамою, то займатися такими роботами, як миття вікон, вам небажано і небезпечно. Подбайте про себе і малюка, а про миття вікон в будинку подбаємо ми.
  6. Вікон занадто багато і фізично важко одному їх помити, при цьому хотілося б, щоб вони заблищали чистотою якомога швидше.
  7. Актуально і для офісів, торгових центрів, заводів, підприємств, різних установ. Штатна прибиральниця навряд чи зможе осилити в поодинці такий величезний обсяг роботи. До того ж, це додаткові витрати на зарплату, інвентар та миючі засоби. Комерційні і державні підприємства зазвичай викликають для цих цілей професійний клінінг.

Особливості миття фасадів

Як правило, мийка будівель, в тому числі і комерційних споруд, здійснюється 2 рази на рік, навесні та восени. Цього цілком вистачить, щоб підтримувати гідний і акуратний зовнішній вигляд будівлі і видаляти скупчилися забруднення. Також це буває необхідно, коли будівля тільки вводиться в експлуатацію, після завершення капітального ремонту або реставрації. Разом з вікнами миються і інші елементи фасаду.

Миття фасадів будівель здійснюється одним із способів:

  1. Стандартна мийка із застосуванням драбин, якщо дозволяє зростання і висота будівлі.
  2. Мийка із застосуванням автовишок, яка встановлюється впритул до спорудження. Найчастіше, так миють 2-3 поверхові будинки та будинки зі складною формою.
  3. Мийка фасадів промисловими альпіністами. Використовується для висотних будівель, до верхніх поверхів яких по-іншому ніяк не добратися.

Мийка здійснюється за допомогою спеціальної техніки та відповідних для матеріалу фасаду професійних засобів. В процесі миття фасадів ми додатково можемо вимити і інші елементи. Наприклад, вивіску, вікно або вітрину. Ціна миття фасадів разом з вікнами нижче, тобто комплекс послуг з фінансової точки зору вигідніше.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.