Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Технології будівництва промислових будівель з сендвіч-панелей

В сучасних умовах технології спорудження будівель промислового будівництва та зокрема будівництво транспортних споруд вдосконалюються з кожним днем. При зміні ринкового попиту промисловці повинні застосовувати прискорені і менш витратні методи по зведенню нових виробничих майданчиків.

У цьому питанні підприємство підприємство ТОВ «ОСНОВА» має неоціненні навички, компетентність і готово надавати свої послуги по зведенню виробничих споруд. Висококваліфіковані фахівці підприємства успішно проектують і будують споруди широкого призначення, від навісів, ангарів, складів до технічних, енергетичних приміщень, виробничих цехів, фабрик, заводів.

Технології будівництва, які застосовує компанія Основа Груп:

  1. Технічне завдання.
  2. Розробка проекту споруди на підставі техзавдання.
  3. Підбір опорних конструкцій та огороджуючих сендвіч-панелей.
  4. Збірка БМЗ.
  5. Здача в експлуатацію.

Технології проектування та будівництва Osnova Group з застосуванням панелей дають можливість зводити утеплені, міцні будови, отримувати економію не тільки на опаленні та електроенергії, а й на облицювальних роботах.

Обов'язковим етапом технології будівництва компанії Основа є проектування промислових споруд. У проектних рішеннях враховують і відбивають:

  1. Тип споруди (призначення).
  2. Фундамент, оптимальний для даного рельєфу місцевості.
  3. Каркасні конструкції.
  4. Захисні конструкції.
  5. Термін монтажу та дата введення в експлуатацію.
  6. Кошторис витрат.

Компанія монтує швидкозводимі виробничі будівлі, здійснює спорудження автомобільних і залізничних мостів, ціна на об'єкти залежить від декількох факторів:

  1. Вид проекту (типовий або індивідуальний).
  2. Габарити, площа будови, поверховість.
  3. Вибір необхідного фундаменту.
  4. Типи застосовуваних конструкцій.
  5. Особливості експлуатації будівлі.
  6. Додаткові вимоги до приміщень

Вибравши для себе, наприклад, швидкозводиму будівлю, замовник отримає хорошу вигоду. Ціна металоконструкції буде набагато нижче, ніж вартість традиційних будівельних матеріалів, таких як цегла, дерево або бетон. За рахунок швидкого будівництва, а також відмінних технічних характеристик (енергоефективність, довговічність, міцність) витрати на будівництво окупаються досить швидко.

Перелік послуг компанії "Основа" в сфері будівництва мостів та виробничого будівництва з кожним днем поповнюється. Займаємося проектуванням також і промислових будівель лісового комплексу, в який можуть входити:

  1. Виробничі цехи (для різних видів переробки дерева).
  2. Допоміжні та підсобні цехи.
  3. Технічні та побутові будівлі.
  4. Складські приміщення та ангари для техніки.

Наша технологія будівництва економічно ефективна і може бути застосована в будь-якому віддаленому регіоні і місцевості, так як не вимагає залучення важкої техніки.

Компанія "Основа" надає послуги проектування і монтажу будівель для будь-якої галузі промисловості. Прогресивні швидкозводимі цехи - це не тільки престижно, а й комфортно, естетично, екологічно, економічно вигідно і презентабельно.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.