Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Світлодіодна стрічка: особливості та переваги застосування

Світлодіодні стрічки дають можливість постійно експериментувати з інтер'єром, красиво декорувати приміщення, вивіски, підсвічувати вітрини. Це гнучкі плати зі світлодіодами та іншими допоміжними елементами, які потрібні для оптимальної роботи.

Придбати світлодіодні стрічки можна у спеціалізованому інтернет-магазині, де є широкий асортимент таких товарів за доступною ціною.

Види та особливості застосування

Світлодіодні стрічки бувають декількох типів, а з вибором допоможе Магазин Brille. Найчастіше це стрічки з білим світінням. Їх головне завдання - створення невеликих джерел освітлення, а також підсвічування невеликих площ. Завдяки маркуванню, нанесеному на освітлювальний прилад, можна дізнатися про нього всю необхідну інформацію: потужність, розміри, колір світіння, кількість світлодіодів, ступінь захисту.

Спочатку такі стрічки застосовувалися тільки, як акцентне освітлення і підсвічування, робоче і декоративне освітлення. Сьогодні ж їх використовують в автотюнінгу, рекламному підсвічуванні, вуличному освітленні. Гнучка светодиодная подсветка Brille часто застосовується в ландшафтному освітленні, а також при виготовленні дизайнерських світильників.

У побутових умовах такій стрічці теж знайдеться застосування. З її допомогою можна зробити автоматичне підсвічування стель, акваріумів, шаф. На кухні також допоможуть світлодіодні стрічки: достатньо в потрібному місці просто приклеїти шматки потрібної довжини.

Переваги

Перевагами таких стрічок можна вважати:

  1. Довгий термін служби. Якщо таку стрічку правильно встановити, то вона здатна прослужити близько 50 000 годин. Це приблизно вісім років безперервної роботи. При цьому інтенсивність світіння не знижується більш ніж на 50%.
  2. Екологічність і безпека. Вони не містять ніяких шкідливих речовин. У них не використовується ртуть, як в люмінесцентних лампах.
  3. Економічність. Такі стрічки споживають дуже мало електроенергії.
  4. Простий і безпечний монтаж. У стрічки є липка сторона, щоб приклеювати її на поверхню. При роботі потрібна невелика напруга, яка не є небезпечною для людини.
  5. Швидке включення.
  6. Відсутність мерехтіння і пульсації.
  7. Невеликі розміри. Її можна використовувати там, де неможливо встановити інші освітлювальні прилади.

Можна вибрати стрічки різних розмірів, яскравості, а також відповідних відтінків.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.