Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Що треба знати про консьєрж-сервіс від провідних банків

Що таке консьєрж-сервіс в банках, які послуги він включає

Банківський консьєрж-сервіс є хорошою можливістю довірити різнопланові завдання спеціальним співробітникам. Власникам карток класу преміум доступна цілодобова інформаційна підтримка і допомога в отриманні товарів і послуг. Різні банки дають різний набір можливостей в рамках свого консьєрж-сервісу. Розглянемо їх більш детально.

Що називається консьєрж-сервісом

Користувачі банківського консьєрж-сервісу можуть цілодобово отримувати різну інформацію про транспорт, ресторанах, готелях, курортах, розважальних місцях і т.д. Наприклад, можна дізнатися адресу необхідної організації, особливості її цінової політики, меню, доступні послуги, контакти, маршрут проїзду і т.п. За допомогою консьєрж-сервісу також можна забронювати ті чи інші послуги, купити квитки.

Для замовлення тієї чи іншої послуги в рамках банківського консьєрж-сервісу зазвичай потрібно зателефонувати на "гарячу лінію", номер якої наводиться на сайті фінансової організації.

Базовий набір послуг консьєрж-сервісу

Користувачем консьєрж-сервісу доступні такі можливості:

Цей сервіс може поширюватися на будь-які сфери.

  1. Кур'єрські послуги;
  2. Допомога в поточних справах;
  3. Рішення бізнес-завдань;

Що дає консьєрж-сервіс в топових банках

У кожному банку встановлені власні умови обслуговування, доступні послуги та їх вартість. Базовий набір можливостей практично завжди можна доповнити додатковими послугами.

Поради клієнтам щодо раціонального використання послуги консьєрж-сервіс

  1. Якщо ви вирішили скористатися послугою fast track, врахуйте, що дітям зазвичай надаються знижки.
  2. Якщо картка була загублена за кордоном, її можна перевипустити в найкоротші терміни (зазвичай за добу). До того, як це станеться, клієнт може отримати певну суму грошей на термінові витрати.
  3. При оформленні преміальної картки уточніть, чи є обмеження на кількість проведених операцій.
  4. Замовляючи послугу, намагайтеся максимально точно вказати її параметри (наприклад, час для проведення екскурсії, максимальна вартість оренди або ж кваліфікація персоналу). Це виключить можливі помилки, неточності у виконанні замовлення.

Залежно від типу карти, послугу можна замовити різними способами.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.