Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Який корм краще для кішки?

Саме таким питанням задаються справжні шанувальники котячого світу. І, який корм краще для кішки хвилює їх власників в першу чергу. Який корм для кішок купувати буде залежати від деяких факторів.

Який корм вибрати для кішки?

Більшість використовує їжу для годування кішок зі свого столу - тим, чим харчується вся сім'я, доводиться харчуватися і хвостатим нашим улюбленцям. Не завжди, в більшості випадків, такий спосіб харчування для кішок несприятливий і небезпечний для здоров'я. Перед тим, як зупинити свій вибір на тому чи іншому котячому харчуванні зі спеціалізованого магазину, проконсультуйтеся зі своїм сімейним ветеринаром. Подивитись, які товары для кошек интернет-магазин дешево пропонує в своєму каталозі, можна за посиланням.

Перед тим, як перейти безпосередньо до списку кормів для кішок, необхідно розібратися на які види поділяється вся ветеринарна продукція. Наступні моменти, наведені в списку, строго враховуються у виробництві корми для кішок:

Питання про те, до якої породи належить кішка, є одним з найважливіших аспектів у виробництві кормів для кішок. Варто виділити деякі породи кішок, на які по-особливому звертають увагу виробники харчування для котів і кішок: мейн-кун, сіамська кішка, британська, бенгальська, перси і інші породи кішок.

Показники здоров'я кішки. У сучасному світі технологій і розвиненої ветеринарії, виробники кормів для кішок враховують по максимуму нюанси, пов'язаних зі здоров'ям вихованців. Виходячи з цього, на ринку можна зустріти корми, які будуть коригувати такі стани здоров'я вашого підопічного:

  1. профілактика і лікування сечокам'яної хвороби;
  2. позбавлення шлунка від шерсті тварин;
  3. корекція ваги, як збільшення, так і зменшення;
  4. профілактика і лікування хвороб суглобів, шлунка, печінки та інших внутрішніх органів кішки;
  5. збільшення концентрації кальцію в зубах і кістках;
  6. корекція шкіри та хутра;
  7. кастрація і стерилізація;
  8. вагітність і годування кошенят;
  9. перебірливість в їжі.

Вікові параметри. Залежно від того, скільки років вашому улюбленцю, харчування у виробників розділяється на 3 типи:

  1. кошенята до 1 року;
  2. кішки від 1 року до 7 років;
  3. кішки «у віці» від 7 років і старше.

Рухаємося далі, прийшов час згадати на, які види поділяються всі корми для кішок. Для того, щоб з'явилося розуміння, який корм краще для кішки, варто запам'ятати, популярністю зараз користуються вологі і сухі корми. Зупинивши свій вибір на одному з цих видів корму, залишиться відкритим єдине питання - професійний виробник якісного харчування для кішок.

На які види по консистенції поділяються корми для кішок:

  1. Сухий корм для кішок. Цей варіант корму найпопулярніший серед кошатників усього світу. Практичність такого харчування і його довговічність незаперечна. Такий корм довгий час зберігає свою свіжість і дуже подобається нашим котикам. Слід врахувати один дуже важливий момент, використовуючи в якості постійного харчування для кішок саме сухий корм. У вашої кішки повинен бути постійний, вільний доступ до води.
  2. Сирий вид корму для кішок. Цей вид харчування в котячому світі з'явився зовсім недавно. В такому кормі використовується виробником те ж саме, що ми, люди, використовуємо в свою їжу. Звичайно ж, вартість сирого корму буде на порядок вище.
  3. Консерви і консервований корм для кішок. Такий вид харчування підійде навіть для тих хвостатих-вусатих, які перебірливі в їжі. Завдяки консервації, зберігається запах і смак продукту, зберігається вологість. Цей вид кормів дуже люблять кішки і з задоволенням чекають нових і нових порцій.
  4. Вологий корм. Це щось середнє між сухим кормом і консервами. Розфасовка такого корму проводиться в паучі, які довгий час дозволяють зберегти продукт свіжим.


Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.