Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Металокаркасні споруди спортивного призначення

Метало-каркасні споруди є арковою системою з різних форм, виконаною зі сталі або алюмінію, які спираються на стовпчастий залізобетонний фундамент і обтягуються тентовим покриттям з одного або декількох шарів. Спорудження проектуються відповідно до урахування вітрових і снігових навантажень, відповідно до місцевості, в якій планується встановлювати споруду. Для кожного конкретного випадку проводиться вибір матеріалів для виготовлення і конструктивне рішення.

Покриття тенту метало-каркасної споруди можна обладнати вентиляційними люками і прорізами у вигляді вікон. У спекотну і сонячну погоду бічні поверхні тенту можна закочувати вгору. У зимовий період обігрів споруди здійснюється за допомогою системи повітронагрівача.

Каркасно-тентові конструкції - гідна альтернатива будівництва монолітних будівель, ось посилання. Особливість полягає в комбінуванні різних типів матеріалів. Елементи взаємозамінні. Виробляються будь-яких форм, розмірів і кольорів. Тут на сайті, можна подивитися готові рішення.

Характеристики

Тентові споруди мають ряд специфічних рис:

  1. Міцність. Металевий каркас стійкий до механічних пошкоджень, ударів
  2. Захист від опадів. Невразливий до несприятливих погодних умов. Не пропускає дощ, сніг, град.
  3. Покривний матеріал блокує пориви вітру
  4. Простота складання, демонтажу. Встановлюються без застосування великовагової спецтехніки
  5. Пожежна безпека. Тентовий матеріал (незалежно від застосованого сировини) не горить
  6. Антикорозійна обробка. Виключено утворення іржі
  7. Швидкомонтовані конструкції тентів мобільні. Передбачені для постійної і тимчасової експлуатації.

Особливості

Компанія виробляє і реалізується каркасні споруди відкритого і закритого типу. Тентовий навіс встановлюється на відкритих майданчиках, захищає від прямих сонячних променів, зберігаючи природну циркуляцію повітря.

Криті споруди універсальні. Використовуються для проведення масових заходів, зберігання продукції (техніки), спортивних турнірів. Розроблено з можливістю проведення комунікацій (освітлення, опалення).

На відміну від монолітних будівель для будинку швидкого спорудження не потрібно заливка фундаменту. Тент закріплюється безпосередньо в грунт. Досить вирівняти майданчик, передбачену для монтажу.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.