Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Переваги шкіряного взуття

У якісного взуття ваша хода стане краще. Теплі чоботи врятують від морозів, з ними буде набагато комфортніше. Якщо ж купити модель перевіреного виробника, що гарантує високий рівень якості, то прослужить взуття довго. Найкращий варіант - це натуральна шкіра.

Чому варто вибрати саме шкіру

Ви можете віддати перевагу модель зі шкірозамінника або замші. Остання - якісний матеріал, але якщо сніг розтане, на неї негативно вплине вода. Шкірозамінника важче на морозі, на холоді він тріскається, а в місці під навантаженням його і зовсім можна порвати. Варто недорого, проте теплим не назвати, а на здоров'ї економити не слід.

Натуральну шкіру неважко розпізнати. Кожзам холодний, натуральний матеріал тепліший. Відмінності видно на зрізі - шкіра володіє ворсистої виворотом, у замінника текстильне підставу. Щоб проблем не було, взуття треба брати в перевірених магазинах.

Де можна купити шкіряне взуття

Якщо вам потрібна висока якість і великий асортимент пропонованих товарів - варто звернути увагу на чоботи з натуральної шкіри, якісні та надійні. Щоб купить кожаную обувь оптом - переходьте за посиланням. Якщо вас цікавить, що варто вибрати в цьому сезоні - то рекомендуємо неяскраві фарби. Фаворитом є чорний, також можна вибирати коричневі і бежеві тони. Принти майже відсутні, популярні однотонні чоботи, в деяких випадках мають нескладні орнаменти.

Детально про правила вибору

  1. Оздоблення. При покупці слід звернути увагу на хутро. Можна розсунути його - якщо основа ворсиста, то матеріал натуральний. Деякі виробники роблять в районі пальців штучне хутро, справжнім обробляючи тільки видиму частину. Зносяться подібні чоботи швидше.
  2. Підошва. При покупці взуття варто оцінити підошву, її товщину і використовуваний матеріал. Найкращими матеріалами для виготовлення є поліуретан і полівінілхлорид. У товщину взуття повинна бути не менше сантиметра. Також на підошві має бути присутнім рифлення, щоб вона не ковзала. Припустимо і шкіряний варіант - підошва зі шкіри легка і еластична, однак зітреться трохи швидше, ніж синтетична.
  3. Каблук. Його товщина теж важлива. У зимового чобота каблук повинен бути широким, його надійність також має значення.

Важливо не помилитися з розміром. Тільки в цьому випадку буде зручно. Зимове взуття варто брати на розмір більше. Якщо чоботи будуть тісні, ногам стане некомфортно, вони швидко почнуть мерзнути.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.