Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Навіщо потрібен офісний масаж для людей з сидячою роботою - плюси послуги

Число офісних працівників в нашій країні колосальне. На жаль, точних даних немає, однак приблизно кожен четвертий дорослий працює кожен день по 8-9 годин за комп'ютером. І практично всі вони часто скаржаться на втому ввечері - воно й не дивно: адже провести тривалий час в сидячому положенні по-справжньому складно, хоча, здається, ніякого навантаження тут немає.

Тільки це зовсім не так: будь-яка подібна діяльність вкрай нервова, а психічне самопочуття впливає на фізичне, до того ж сидіння навіть в комфортабельному кріслі часто викликає порушення постави та інші хвороби опорно-рухового апарату. Хтось займається спортом, хтось багато ходить пішки, щоб якось тримати м'язи в тонусі, а хтось записується в салон масажу, але ось зовсім не завжди є можливість потрапити до майстра. Вихід є, про це і розповімо.

Зазвичай співробітники офісу, щоб якось ненадовго відволіктися, ходять покурити чи випити кави, що в сукупності за весь день краде до тридцяти відсотків часу. За винятком того, названі звички небезпечні для здоров'я людини і не мають особливо результату.

Щоб нормалізувати становище, зараз велика кількість компаній оформляють виїзд масажиста https://keepfit.com.ua/ безпосередньо в офіс - це вже досить популярна практика не тільки в столичних містах, але і в провінції. Часом навіть виділяють окреме приміщення для процедури, де відразу передбачено обладнання: спеціалізований стіл / крісло або і те, і інше (для різноманітних технік). В основному, масаж в офісі триває до півгодини, проте забезпечує величезну кількість плюсів, ось ряд з них:

  1. Заряд бадьорості і енергії на цілий день - після сеансу відчувається прихід сил, нормалізується стан і настрій, словом, ніби після пари годин міцного сну.
  2. Посилюється живлення мозку, збільшується уважність - отже, співробітник починає працювати більш результативно, у нього немає бажання будь-яким чином відволіктися від власних обов'язків.
  3. Безперечна користь для організму: практично у всіх, хто довго сидить за клавіатурою, починає боліти шия і спина. Масаж покликаний прибрати перенапруження з м'язів, змушує розслабитися, нормалізувати кровообіг і т. д. Значить відчуття дискомфорту зовсім не заважають протягом дня і ввечері.

Коли хочете знайти кваліфікованого фахівця, рекомендуємо звернутися у фірму keepfit.com.ua (https://keepfit.com.ua/service/korporativnyj-massazh/). Даний центр пропонує різноманітні послуги: корпоративний офісний масаж, виїзний додому, в медцентрі. Співробітник по домовленості приїде зі своїм столом і аксесуарами для проведення процедури. Вибирайте експертів!



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.