Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Переваги брендового одягу

Як часто ви опиняєтеся перед вибором - купувати брендові речі з люксового сегмента або щось простіше, але доступніше за ціною? Таке питання нерідко задають собі покупці. І, треба сказати, ці сумніви щодо виправданості «переплати за назву» не позбавлені сенсу. Особливо сьогодні, коли ринок одягу, взуття і модних аксесуарів переповнений і класичними брендами, і невеликими локальними виробниками. Чи завжди ціна є показником якості? Що ще купуєте ви, купуючи люксові товари? І як все-таки заощадити, якщо дуже хочеться щось дороге, але раціональний розум відмовляє від такої покупки?

Якщо в недавньому минулому основна маса жінок одягалася від єдиного виробника, то сьогодні нам доступна величезна кількість різних варіантів: починаючи від дешевих речей з Туреччини і закінчуючи одягом знаменитих у всьому світі європейських брендів.

При цьому змінився і сам соціум, тепер, якщо ваш суспільний статус досить високий, вже не можна придбати одяг на ринку або в звичайних торгових точках. Ні, звичайно, вам ніхто цього не заборонить, але не варто дивуватися, якщо за вашою спиною підуть розмови про відсутність смаку. Більш того, стильний зовнішній вигляд відразу виділяє вас із загальної маси, додає індивідуальності.

Втім, по яких би причин ви не вирішили заскочити в магазин для модниць, ви напевно повинні знати: брендові речі відразу ж створять образ успішної леді, оскільки вони є головним показником презентабельності. Такий одяг легко підібрати і отримати відмінну якість товару, що купується. Зрозуміло, крім одягу вам потрібно звертати увагу на все інше, починаючи від стильних туфель і закінчуючи модною зачіскою, сумочкою, образ включає всі тонкощі, а не тільки, наприклад, блузку.

Незважаючи на те, що на ринку вистачає якісних речей, модниці зазвичай вибирають продукцію західних брендів, віддаючи перевагу загальновизнаним у всьому світі торговим маркам. У цьому випадку вони отримують надзвичайний зовнішній вигляд, довговічність і відмінну якість. Випадковості тут немає, творці такого одягу дорожать своєю репутацією, вони виробляють її роками, тому кожен екземпляр, який вийшов з їх фабрик, є прикладом комфорту, краси і якості.

Купувати брендові речі як показник статусу

Як би ми не критикували психологію споживання, як би не відхрещувалися від неї, вона все одно продовжує нами керувати. Супроводжує її усталена думка «люкс = статус». І не просто якийсь формальний статус, а статус людини успішного. Якщо ти можеш дозволити собі купувати брендові речі, значить, ти непогано заробляєш. А якщо ти непогано заробляєш, то ти успішний.

Звичайно, такі паралелі не можна назвати справедливими і об'єктивними. Та й в розрізі сучасного переосмислення цінностей вони навіть можуть претендувати на звання образливих і токсичних. Однак люкс вже історично визначає статус своїх власників. І навряд чи на світській тусовці можна зустріти людину в одязі мас-маркету. Так що брендові речі - це вже обов'язковий атрибут статусної персони.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.