Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Переваги доставки продуктів додому

Розвиток сучасних технологій і сервісів, так чи інакше, впливає на життя більшості людей. Хтось раніше, а хтось пізніше оцінить переваги і зручність нових сервісів, які все більше проникають в усі сфери життя.

Здається, що такий сервіс як замовлення їжі додому з магазинів "Мегамаркет" в Києві за допомогою сервісу Zakaz.ua. з'явився зовсім недавно, але за досить короткий термін він придбав небувалу популярність. У чому причина появи такого сервісу і його небувалої популярності? Багато хто називає основною причиною появи доставки їжі додому - акции в Мегамаркете, зростання міст і мегаполісів. Через швидкість ритму життя в містах, у багатьох людей банально не вистачає часу для походу в магазин за продуктами або для приготування їжі, тому такі сервіси є паличками-виручалочками.

Плюси сервісів доставки їжі додому або в офіс

  1. Покупець не витрачає свій час на похід в магазин або кафе, приготування їжі. А заощаджений час і сили можна провести з більшою користю або присвятити його відпочинку.
  2. Великий вибір продуктів або готової їжі.
  3. Зручність замовлення. Для цього достатньо вибрати бажані продукти на сайті за допомогою комп'ютера, ноутбука або телефону, підтвердити замовлення і вибрати зручний спосіб оплати.
  4. Доставка. Практично всі подібні сервіси надають можливість цілодобової доставки продуктів і їжі.
  5. Економія. Найчастіше замовити готову їжу на будинок обійдеться дешевше, ніж похід у кафе або ресторан.
  6. Доставка готової їжі додому ручної роботи

Зараз нікого не здивуєш доставкою суші або піци на будинок або в офіс і з кожним роком число сервісів доставки готової їжі тільки збільшується.

Зараз мова піде про незвичному для нас на перший погляд сервісі доставки готової їжі. Ресторан в банку позиціонує себе як сервіс з доставки готової їжі тривалого зберігання власного виробництва. В асортименті тушонки, консерви, другі страви.

«Ресторан в банці» - смачна і свіжа їжа тривалого зберігання з мережі київських ресторанів.

На сайті творці проекту «Ресторан в банці» поділилися історією, як у них з'явилася ідея створити цех з виробництва консервів. Рішення прийшло після фрази постійного клієнта, яка покуштувала тушонку, про те, що вона готова замовити у них цілий контейнер тушонки.

Вся їжа готується в професійних автоклавах при температурі понад 120 градусів, що гарантує повне знищення всіх шкідливих мікроорганізмів і бактерій. При цьому в даному випадку використовується процес швидкої високотемпературної консервації, при якій в їжі зберігаються вітаміни і корисні мікроелементи.

Асортимент готової їжі тривалого зберігання не обмежується тільки звичайної тушонкою. На сайті можна замовити і другі страви: качка з картоплею, гречка зі свининою, телятина з булгуром, бефстроганов з телятини і т.д. Також хочеться відзначити вдале авторське оформлення банок з консервами. Доставка по всій Україні.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.