Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як вибрати потрібний вид міжкімнатних дверей

Каталог продукції виробників містить багато серій, а кожна з них налічує десятки варіантів конструкцій. Розібратися в такій кількості не просто, але можна. Спеціально для цього вся продукція класифікована по серії, за параметрами, обробкою та ціною.

Їх можна систематизувати за видами.

  1. за матеріалами виготовлення і загальним призначенням;
  2. по числу полотен і заповнення полотна двері;
  3. функціональним значенням і способом відкриття;
  4. місцерозташуванням і внутрішньому заповнення;
  5. по обробці і способу трансформації.

Система підбору виду дверей в поєднанні з підрозділами в каталозі domosvit.com.ua (серія, параметри і так далі), безумовно, дуже зручна.

Популярно про важливе

Металеві двері виробляються в цехах, оснащених сучасними автоматизованими лініями. Всі види сталевих дверей при виготовленні, підлягають технічному контролю в постійному режимі, на кожному етапі виробництва. Металеві двері Domosvit - це сертифікована продукція. Всі вироби відповідають вимогам ГОСТ 31173 - 2003.

В якості вихідного матеріалу для виробництва дверей була обрана сталь холоднокатана листова, товщина якої становить 1.5 - 2.0 міліметра.

Дверні конструкції можуть бути однопільними, двопільними і полуторними.

Відмінність полуторних дверей в тому, що стулки мають різну ширину. Вони нерівні між собою. Важливо пам'ятати про те, що число полотен безпосередньо залежить від розміру отвору і вимог безпеки. Функціональне значення приміщення, також є важливим фактором при виборі.

Domosvit пропонує моделі, що володіють звукоізоляційними, герметичними, захисними характеристиками.

У загальних рисах про деякі види дверей

Всі моделі, які виготовляє Domosvit - це металеві, сталеві, залізні двері з високим рівнем захисту і відмінними замковими системами. Фахівці нашої компанії знають про дверях абсолютно все! Тому ми легко ділимося накопиченим досвідом і знаннями з нашими клієнтами, відвідувачами і споживачами.

Наступна інформація люб'язно надана кваліфікованим персоналом для загального ознайомлення.

Отже, за типом відкривання дверей бувають: орні і розсувні, складні і такі, що коливаються, а також стаєнні. Причому, орними бувають зовнішні і внутрішні двері, з відкриттям в одну або обидві сторони. Істотним недоліком в даному виді є необхідність обов'язкового розрахунку простору для можливості відкриття стулок. Такі конструкції використовують в просторих приміщеннях.

Зробити перепланування дозволяють розсувні конструкції. Використання такого виду популярно в приміщеннях будь-якого типу.

Складні двері - це об'єднання окремих секцій. Бувають тільки внутрішніми.

Стаєнні - різновид орних. Складаються з верхньої і нижньої половинки, з петлями і замками.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.