Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як вибрати тату салон

Актуальне питання для всіх любителів наколок і пірсингу - як вибрати майстра, який зрозуміє вашу задумку і буде з вами «на одній хвилі»?

Пошук може займати від місяця до півроку - це час йде на вивчення пропозицій та порівняння різних фахівців з важливих для вас критеріям.

Малюнок на тілі залишиться з вами на все життя, тому краще не поспішати і детально ознайомитися з прикладами робіт, досвідом, прочитати відгуки інших клієнтів, познайомитися з майстром особисто і ін.

Для того, щоб полегшити пошук фахівця, в інтернеті існує тематичний сайт tattoo-fusion.kiev.ua, який об'єднує в одному місці досвічених майстрів по наколках, пірсингу і перманентного макіяжу. Тут ви знайдете послуги коригування та видалення, різні види малюнків (жіночі, чоловічі, тимчасові, перекриття шрамів і ін).

Ви можете відзначити свій регіон і місто і записатися на сеанс.

Поради при виборі салону

Перегляньте сайт і соцмережі

На сайті компанії можуть залишати все контактні дані для зворотного зв'язку: телефон, пошта, посилання на сайт і соцмережі. Радимо перейти по посиланнях і ознайомитися з компанією докладніше для того, щоб скласти цілісне думку і швидше прийняти рішення.

Безпека

На сторінці також можна розміщувати текстовий опис салону і всю важливу інформацію про методики роботи. Для клієнтів вкрай важлива дезінфекція та відсутність потенційної загрози для здоров'я при нанесенні малюнка, тому ми рекомендуємо прописувати цю інформацію.

Пам'ятайте, що чистий кабінет і обладнання - один з найважливіших пунктів при виборі тату-майстра.

Досвід і портфоліо

Ознайомтеся з представленими роботами і відгуками від інших клієнтів. У кожному оголошенні можна прикріплювати до 5 зображень і залишати посилання на відео з процесом нанесення наколки, презентацією компанії або ділитися відео-відгуками від задоволених клієнтів.

Напрямок роботи

Як правило, кожен художник вибирає для себе один напрямок для розвитку.

Якщо ви мрієте про татуювання в скандинавському стилі, то безглуздо буде записуватися на сеанс до майстра, який віддає перевагу виключно ніжним акварельним малюнки. Шукайте фахівця вашого профілю і переконайтеся, що він готовий взятися за вашу ідею і зможе втілити її з урахуванням свого досвіду і стилістики.

Вартість послуг

На майданчику підприємці можуть вказувати два варіанти ціни - за повний сеанс, або за 1 годину роботи. Уважно вивчіть прайс і порівняйте пропозиції в різних компаніях, щоб вибрати для себе найбільш підходящий варіант.

Справа в тому, що остаточна вартість включає відразу ряд послуг: створення ескізу, нанесення, оплата часу, додаткова плата за анестезію, фарбу, прикраси для пірсингу і ін.

Реєструйтеся безкоштовно, порівнюйте портфоліо у різних майстрів, уточнюйте вільний час для запису і втілюйте в реальність мрію про малюнок на тілі!



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.