Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Гель лаки - де купити в Україні?

Гель-лак система здійснила мрію мільйонів жінок про покриття нігтів, яке не облазить і не сколюється протягом тижнів. З кожним роком його популярність зростає. Раніше покриття робили тільки в салонах, а зараз жінки хочуть купити гель лаки, щоб піклуватися про нігтики вдома.

Гель-лак поєднав переваги гелю для нарощування та декоративного покриття. Наноситься, як декоративний лак, не шкодить нігтьовій пластині, носиться до 4 тижнів, знімається простіше, ніж гель. Має вражаючу палітру кольорів і зберігає глянець протягом всього періоду носіння. Щоб купити гель лаки і використовувати їх вдома, потрібно придбати обладнання: УФ-лампу або ЛІД-лампу, все це і ще багато корисного можна вибрати на сайті https://4nails.ua/gel-laki. Також потрібно визначитися з системою нанесення покриття:

- Однофазна система наноситься за один крок. Гель-лак для системи поєднує властивості бази, колора і топа. Стійкість покриття менше інших систем, але більше декоративного покриття. Однофазний гель лак купити можна для домашнього використання. Якщо можна наносити покриття вдома, то його цікавіше міняти частіше. Носіння менше 2 тижнів для домашнього покриття не буде проблемою. Можна займатися нігтиками в вихідні і протягом тижня мати бездоганні нігті, а з наступного тижня змінити дизайн.

- Двофазна. Для нанесення вимагає наявності 2-х коштів, одне з яких поєднує дві функції.

- Трифазна. Досконала система, що застосовується в салонах. Забезпечує стійкість і ідеальний стан покриття. Для створення покриття потрібно 3 засоби (база, колор, що відповідає за колір, і засіб, що відповідає за захист кольорового шару) і три етапи нанесення. Після нанесення кожного засобу нігті просушуються в УФ-лампі.

Вибравши систему, приходить час вибрати гель лак і купити його. Щоб придбати кращий, зверніть увагу на:

  1. Тривалість носіння покриття. Час вказується виробником в описі до товару і передбачає час збереження поверхні без пошкоджень (відколів, деформацій, тріщин).
  2. Консистенцію (не рідка і не густа). Наносити лак має бути зручно. Якщо він розтікається або наноситься нерівномірно, то це мінус.
  3. Щільність кольору. Чим щільніше колір, тим менше шарів потрібно нанести, щоб домогтися якісного покриття.
  4. Широта кольорової палітри. Для безперешкодного вибору відтінку, що сполучається з іншими кольорами виробника. Гель лаки купити в Україні можна в широкій колірній гамі, але майстрам деколи не вистачає відтінків у конкретних брендів, якщо мова не про базові, а рідкісні кольори. Поява нового відтінку у виробника - це радісна подія для майстрів, особливо якщо їх спеціалізація - нейл-арт.
  5. Зручний пензлик. Пензлик при нанесенні гель-лаку грає не останню роль, особливо якщо мається на увазі нанесенні гель-лаку непрофесіоналом.
  6. Склад. У складі не повинно бути шкідливих речовин. Відомі бренди цим не грішать. Але гель лаки купити в Україні можна від китайських ноунейм або нарватися на підробку. Такі гель-лаки можуть містити небезпечні речовини.
  7. Гладкість кінцевого покриття.
  8. Легкість видалення покриття. Зняти хороший гель-лак можна менш ніж за 15 хвилин. Складність видалення покриття говорить не на користь засобу.
  9. Швидкість витрати засобу. Майстрам хочеться купити гель лак, який буде витрачатися довго. Брендові покриття є економними, тому виправдовують високу ціну. Перевірити швидкість витрати можна дослідним шляхом, тому заздалегідь дізнатися параметр не вийде.


Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.