Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Керівництво: як продавати інфопродукти в інтернеті

Інфопродукти - тренд нашого часу. Попит високий, зростання бізнесу нічим не обмежений. При грамотному управлінні Інфобізнес може заробляти від кількох тисяч до кількох мільйонів в місяць.

Інфобізнес з'явився трохи більше десяти років тому, а з розвитком інтернету трансформувався в продаж майстер-класів, семінарів, відеоуроків, вебінарів і т.д. Багато в чому цьому сприяли соцмережі, через які просувають всі ці продукти.

Сьогодні Інфобізнес дуже затребуваний, продовжує набирати обертів і буде розвиватися в нових напрямках. Популярність, висока прибутковість і перспективність - три причини, щоб задуматися про створення і продажу свого інфопродукта на порталі zhovta.info. Його специфіка як товару полягає в тому, що:

  1. продукт, створений один раз, можна використовувати багаторазово;
  2. цінність продукту багато в чому залежить від репутації і експертність його автора;
  3. складно визначити вартість продукту.

Для розвитку Інфобізнес потрібно не тільки створити якісний інфопродукт, але і правильно його прорекламувати і продати. Мета Інфобізнес: при одноразовому створенні продукту домогтися багаторазових продажів. Тому питання просування і пошуку клієнтів особливо актуальний.

Що таке інфопродукт

Інфопродукт - це структурований набір знань по вузькій тематиці і спрямований на конкретну цільову аудиторію.

Ви добре розбираєтеся в якійсь області, володієте унікальною інформацією або навичками? Можете поділитися своїм досвідом і навчити цьому інших людей, а вони будуть готові заплатити вам за важливу, корисну інформацію. Це і є основа інформаційного бізнесу.

Онлайн-підприємці вибудовують воронки продажів зі своїх інфопродуктов так, що вони приносять дохід без особливих дій власника. Тому продаж інфопродуктов сьогодні є високоприбутковим бізнесом.

Список може бути доповнений окремими випадками. Поняття «інфопродукта» дуже велике, і до нього можна віднести різні види комерційних матеріалів.

Головне завдання підприємця - створити якісний продукт, який зможе зацікавити аудиторію і буде добре продаватися. А питання до інфопродукта виникають постійно. Оскільки на ринку розміщується величезна кількість пропозицій і якість цих матеріалів ніким не контролюється, часто трапляються сумнівні інфопродукти.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.